Duo Verona hledá nové fanoušky… v Číně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Duo Verona hledá nové fanoušky… v Číně

Fotografie
Fotografie (internal)

Jejich někdejší meghahity v Česku už zapadají na dýdžejských pultech prachem, tak se rozhodli rozšířit publikum. Pro nové fanoušky si zaletěli do Číny. Hned si ale zadělali na trapas. Číňané jsou totiž dochvilní, oni moc ne…

Shanghai, Peking, Guanzhou, Wuxi, Shenhzen a Nanjing. To není nabídka destinací čínské cestovní kanceláře, ale zastávky turné kdysi úspěšného dua Verona. Skupina Verona (Peter Fider a Markéta Jakšlová) právě dokončila své koncertní šňůry po Číně, Tam bylo pozvano svým čínským vydavatelstvím kvůli propagaci připravovaného anglického alba pro Čínu a Hong Kongu.

Kliknutím zvětšete

Verona s pekingskými dominantami v pozadí.

„Čínské publikum bylo velice přátelské a ačkoli znají pouze dva naše songy, atmosféra byla úžasná. Je fakt, že mají naprosto jinou mentalitu a člověk si připadá, když vchází na podium, jako Orloj, který natáčí 400 Číňanů na mobil a foťáky,“ popisuje své pocity Markéta Jaklová (25), která tvoří duo spolu s Peterem Fiderem (33).

„Číňané jsou také velice přesní, což zrovna není úplně náš případ a tak jsme měli hned první den problém. Markéta přišla asi o 10 minut později na recepci hotelu, kde byl naplánovaný sraz k odjezdu do klubu. Šéf produkční firmy byl dost naštvaný na své zaměstnance, že nebyli schopni nás dopravit včas na smluvené místo,“ vypráví Peter a dodává: „Nechtěli jsme tedy udělat špatný dojem, tak jsme od té doby chodili k odjezdu na tiskové konference a vystoupeni o 10min dříve, takže jsme nakonec byli přesnější než oni sami…“.

Album by v Asii mělo vyjit koncem roku, takže s největší pravděpodobností se budou vystoupení v Číně opakovat i v září tohoto roku.

Největší hit Verony Náhodou

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.