Franta Nedvěd po operaci: Okrádají mě! Hyeny hnusný... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Franta Nedvěd po operaci: Okrádají mě! Hyeny hnusný...

František Nedvěd
František Nedvěd (Aha!: Dalibor PUCHTA)

LUKA POD MEDNÍKEM – Legendární folkový písničkář František Nedvěd (59), který nedávno podstoupil operaci páteře, je pořádně rozladěný a naštvaný. Na svědomí to mají jeho hudební kolegové.

„Jakmile se někteří lidé dozvěděli, že jsem po operaci a mám krunýř, tak hned volali na moji agenturu, že by tedy vystoupili místo mě, když já nemůžu.

Okamžitě se mě snažili odstavit na druhou kolej. To je neuvěřitelný hyenismus,“ říká zhnuseně Nedvěd. „Kdo přesně z mých kolegů to udělal, říkat nechci. Tohle svinstvo ale jen jasně dokazuje, že dnešní doba je fakt jen o penězích,“ zklamaně dodává. Jeho kolegové se snažili přebrat Nedvědovi koncerty, které jsou v současné době hlavním zdrojem jeho příjmů. Kdyby se jim to podařilo, tak by slavného písničkáře připravili o pořádné peníze.

„Kvůli operaci páteře jsem musel zrušit čtyři koncerty, ale víc jich rozhodně rušit nebudu. Tuhle sobotu totiž začínám opět koncertovat,“ říká bojovně písničkář. A co se Nedvědovi vlastně stalo, že musel na operaci páteře? „Na konci července jsem uklouzl a spadnul na záda. Vychýlil jsem si dva obratle. Takže mi je lékaři museli srovnávat a dávali mi i novou plotýnku. Na kontrolu sice jdu až 18. října, a do té doby bych měl být v klidu. Ale já jsem takovej tvrdohlavej bejk, takže začínám zpívat už teď,“ uzavírá folková legenda.

17.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.