Alanis Morissette se tajně vdala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alanis Morissette se tajně vdala!

Alanis s přítelem v obchodech před svatbou.
Alanis s přítelem v obchodech před svatbou.

Konečně našla toho pravého. Po několika neúspěších se kanadská zpěvačka Alanis Morissette vdala. S přítelem spolu byli teprve několik měsíců. Konec vztahu před ním nejen vyplakala, ale také vyzpívala v písni You Oughta Knot. Zmatkům v citech se rozhodla udělat konečně jednou pro vždy konec…

Kanadská rocková zpěvačka Alanis Morissette se tajně vdala za svého přítele, rapera s nímž začala chodit v loňském roce. Šestatřicetiletá držitelka cen Grammy a třicetiletý MC Souleye, vlastním jménem Mario Treadway, se vzali při malém obřadu ve svém losangeleském domě už 22. května, ale Morissette o svatbě informovala až v pondělí, napsala dnes agentura Reuters.

MC Souleye

Morissette nesvěřila žádné podrobnosti, jen svým fanouškům napsala prostřednictvím internetových sítí Twitter a Facebook. „Ahoj lidi! Ráda vám oznamuju, že jsme se s mým mužem Souleyem vzali,“ napsala. „Jsme hrozně nadšení, že jsme na tuhle cestu ve dvou nastoupili,“ dodala.

Alanis Morissette

Zpěvačka se zapsala do povědomí diváků mimo jiné rozhořčenou tirádou proti svému bývalému příteli, kterou nazpívala pod názvem You Oughta Know. Zasnoubená byla také s hercem Ryanem Reynoldsem, ale jejich vztah skončil v roce 2007.

Největší hit Alanis Morissette Ironic

You Oughta Know - proslulý hit, v němž se vypořádala s expřítelem

Autor (ex, ČTK)

Foto ara

8. 6. 2010, 9:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.