Boy George míří na Mácháč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Boy George míří na Mácháč!

Boy dnes jako diskžokej.
Boy dnes jako diskžokej. (: archiv)

PRAHA – Popová legenda osmdesátých let minulého století Boy George přijede poprvé do České republiky! Výstřední zpěvák a frontman po celém světě populární skupiny Culture Club neupadl do zapomnění a nejenže stále zpívá, ale zároveň působí i jako velmi uznávaný diskžokej.

Popová legenda osmdesátých let minulého století Boy George přijede poprvé do České republiky! Výstřední zpěvák a frontman po celém světě populární skupiny Culture Club neupadl do zapomnění a nejenže stále zpívá, ale zároveň působí i jako velmi uznávaný diskžokej. A právě svůj exkluzivní diskžokejský set představí už příští pátek na festivalu Mácháč 2006.

U Máchova jezera na pláži Klůček v Doksech se v pátek 25. srpna uskuteční festival Mácháč 2006. Dort se sedmi svíčkami přijdou sfouknout gratulanti jaksepatří – extravagantní hudební chameleon Boy George a jeden z nejlepších remixérů a diskžokejů této planety Junkie XL.

Boy George, vlastním jménem George O´Dowd, se svou skupinou Culture Club prodal miliony desek nejen v Evropě, ale i v Americe či v Japonsku. Před několika lety dokonce uspořádali společný comeback. Po rozpadu Culture Clubu se Boy George prosadil jako sólový zpěvák, a díky svému výstřednímu oblékání i chování a v neposlední řadě i neskrývané homosexuální orientaci způsobil řadu skandálů.

Naposledy před pár dny, kdy svět obletěly fotografie, jak si odpykává trest veřejně prospěšných prací, protože byl odsouzen k pěti dnům zametání odpadků na Manhattanu. Zpěvák totiž loni v říjnu zatelefonoval na policii, aby nahlásil krádež, která ale ve skutečnosti nebyla spáchána. Policisté ovšem při prohlídce jeho bytu našli kokain. George měl s drogami problémy už léta. V březnu byl odsouzen za křivé svědectví, a protože nesplnil všechny podmínky, které mu justice uložila, byl mu uložen trest výkonu veřejných prací.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.