Pohřeb Petra Muka (†45) – Manželka nedorazila, Basiková se při proslovu hroutila, Kolář plakal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pohřeb Petra Muka (†45) – Manželka nedorazila, Basiková se při proslovu hroutila, Kolář plakal

Jedno z piteních míst v divadle Broadway.
Jedno z piteních míst v divadle Broadway. (ČTK, ara)

Stovky lidí se od rána v pražském Divadle Broadway rozloučily se zpěvákem Petrem Mukem († 45), který zemřel počátkem minulého týdne. Hodinu byly prostory divadla určeny pouze nejbližším a přátelům. Zpěvákova manželka nezvládla dorazit…

Stovky lidí se od rána v pražském Divadle Broadway rozloučily se zpěvákem Petrem Mukem († 45), který zemřel počátkem minulého týdne. Hodinu byly prostory určeny pouze nejbližším a přátelům. Zpěvákova manželka nezvládla dorazit…

Eva Muková nezvládla ohromné vypětí, které ji poslední dny přinesly. Při smutečním aktu ji omluvila zpěvačka Bára Basiková. Ta se sama při proslovu téměř zhroutila. Ve slzách se topil i další řečník zpěvák Petr Kolář, který patřil mezi nejbližší přátele Petra Muka.

Kliknutím zvětšete

Celý obřad doprovázejí hity zemřelého zpěváka.

Poté, co se kolem 11 hodin prostory divadla opět otevřely, proudí sem lidé s květinami a věnci, které pokládají k pódiu.

Lidé postávajíci v pasáži mohou na velkoplošných obrazovkách, které jsou rozmístněny v pasáži Broadwaye, sledovat kromě jiného sestřih ze soukromých i pracovních videí Petra Muka.

Divadlo se pro veřejnost uzavře v 16 hodin.

Další informace z pohřbu čtenářům ahaonline.cz přineseme ještě v průběhu dneška.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.