Svatopluk Skopal: Narozeniny protrpěl na place! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svatopluk Skopal: Narozeniny protrpěl na place!

Vysílený oslavenec Skopal mezi scénami nabíral síly v pohodlném křesle a popíjel kávu.
Vysílený oslavenec Skopal mezi scénami nabíral síly v pohodlném křesle a popíjel kávu. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Nemocný herec Svatopluk Skopal, kterého museli na konci dubna hospitalizovat s oboustranným zápalem plic, včera oslavil 58. narozeniny! A přestože ještě není úplně zdráv, musel je strávit na natáčení mikulášského dílu seriálu Vyprávěj! Bez Skopala už se totiž nemohlo pokračovat, a kdyby se nepřekonal, ocitl by se seriál v ohrožení!

Jindy vitálního herce jsme v dobových retro ateliérech přistihli, jak zubožený, o samotě sedí v kostýmu Mikuláše v křesle v rohu místnosti a popíjí kafe. „Nezlobte se, nechci si povídat. Je mi hrozně zle a jsem rád, že vůbec sedím,“ vysoukal ze sebe nemocný herec, kterého natáčení asi minutové scény naprosto vyčerpalo. Nedá se ale nic dělat, Skopal musí natáčet i přesto, že ho to při jeho podlomeném zdraví ubíjí. „Kvůli zdraví seriálového tatínka Dvořáka jsme museli překopat celý natáčecí plán, ale nyní už natáčet musí, jinak by byl seriál v ohrožení,“ obává se zdroj ze zákulisí Vyprávěj. „Jeho zdraví je ale na prvním místě. Pokud mu bude lépe, uspořádáme mu malou oslavu o víkendu,“ dodává Skopalův blízký přítel.

V retro obýváku se sešla skoro celá Dvořákova rodina.

Andrea Kerestešová se seriálovým manželem v podání Romana Vojtka a tchánem Svatoplukem Skopalem.

Svatopluk Skopal

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.