Petr Muk (†45): Jeho milenka útočí - Chce vzorek z mrtvoly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petr Muk (†45): Jeho milenka útočí - Chce vzorek z mrtvoly!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ani po smrti nemá Petr Muk (†45) klid! Jeho exmilenka Martina Janderová (39) se totiž chystá do boje s vdovou po zpěvákovi Evou (37)! Obě mají stejně staré děti – jenže zatímco třiapůlletá Noemi měla Petra coby tatínka oficiálně, k malému Šimonovi od Janderové se Muk nikdy oficiálně nepřihlásil. Ta však stále trvá na tom, že chce jako důkaz Mukova otcovství zkoušku DNA, která by však musela být udělána posmrtně.

..

Dlouhé roky se vlekl spor o to, zda je Muk otcem malého Šimona, který se narodil ve stejném roce jako jeho vlastní a přiznaná dcera Noemi. Bývalou milenku Martinu Janderovou sice zpěvák nikdy nezapřel, narozené dítě však za vlastní přijmout nechtěl. „Chci jeho vzorky, abych mohla udělat testy DNA,“ říká teď Janderová, která trvá na tom, že otcem malého Šimona je zesnulý Petr Muk. On sám prý chtěl krátce před smrtí konečně udělat ve svých dětech pořádek.

„Všechno už bylo domluvené. S Petrem jsme byli pořád v kontaktu. On dokonce souhlasil, že nám v den Šimonových narozenin poskytne vzorky k tomu, abychom mohli provést testy DNA a určit tak otcovství. Jeho žena o tom zřejmě nevěděla, mělo to proběhnout tajně,“ prozradila deníku Aha! matka Martiny Janderové. „Domluva byla taková, že se to pak ale nebude vytahovat v médiích. Petr by se určitě o syna postaral,“ dodává. Jenže situace se teď značně zkomplikovala. Muk zemřel a Janderová přemýšlí, jak okolí přesvědčit o tom, že její děcko opravdu zplodil Muk. „Pochybuju, že teď by jeho manželka svolila k nějakým testům,“ obává se Janderová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.