Mukovy dcery: Míša viděla otcovo tělo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mukovy dcery: Míša viděla otcovo tělo!

Fotografie
Fotografie (internal)

Petru Mukovi (†45) byly v těžkých chvílích, kdy ho sužovaly mučivé deprese, největší oporou jeho milované dcery Michaela (24), Šárka (23) a Noemi (4). Hlavně ta nejmladší mu dávala důvod žít. „Po dlouhé době je sluncem v mých pochmurných dnech,“ vyznal se nedávno Muk, když popisoval tíživé dny života s maniodepresí.

A i když se neobešel bez medikamentů, chvíle strávené s rodinou mu byly tím nejúčinnějším lékem. Během léta chtěl s rodinou vyrazit na dovolenou do milovaného Chorvatska a vynahradit jí tak dny, kdy na ni kvůli v pátek vydané desce V bludišti snů neměl moc času. „Vyrazíme minimálně na čtrnáct dní. Jinak si člověk neodpočine a nevypne své myšlenkové pochody, které se týkají života v Čechách,“ svěřil se nám ještě před několika dny zpěvák.

„Chorvatsko jsem poprvé navštívil před devíti roky. A od té doby se tam vracím každoročně. Většinou jezdíme do města Rovinj, které leží na poloostrově Istria, a letos to zřejmě nebude jinak. Už se těším na potápění, pláž, skvělé jídlo v restauracích a hlavně odpočinek. S rodinou si to užijeme,“ plánoval Muk. Bohužel se ale již vydal na jinou cestu…

Jeho dcery s ním bydlely ve stejném domě, kde jim pořídil byt hned vedle toho svého. Není divu, že je chtěl mít pořád nablízku. Holky mu dělaly jen radost. Mladší Šárka chtěla být herečkou, dokonce si zahrála i pár rolí v divadle, ale divadelní svět ji nakonec nezlákal. V Praze nyní studuje filozofickou fakultu na UK. Starší dcera Michaela si naopak vybrala stavební fakultu ČVUT. Nejmladší Noemi, které na svět pomáhala Mukova bývalá partnerka Míša Klímková, vokalistka a lékařka porodnice U Apolináře, už ale skvělý zpěvák vyrůstat neuvidí...

Dcera Šárka.

Dcera Noemi byla pro Petra Muka vším...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.