Kerndl po operaci - Poprvé zazpíval hraběnce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kerndl po operaci - Poprvé zazpíval hraběnce!

Kromě svých písniček popřál Laďa Kerndl hraběnce Salmovéi kyticí.
Kromě svých písniček popřál Laďa Kerndl hraběnce Salmovéi kyticí.  (: archiv Laďi Kerndla)

RÁJEC – Jazzman Laďa Kerndl (61) se úspěšně zotavuje po operaci, kdy mu z hlasivek odstranili obtížný polyp. Čtrnáct dní Laďa nesměl promluvit a komunikoval jen prostřednictvím lístečků, dnes už ale pomalu začíná zase zpívat!

A své první vystoupení věnoval coby dárek své kamarádce, hraběnce Marii Salm-Reifferscheidtraitzové, která slavila 75. narozeniny. Oslava se konala na zámku Rájci na jižní Moravě, kde se hraběnka Salmová narodila a který byl za komunismu znárodněn. Šarmantní šlechtična se poté živila jako řidička náklaďáku a dones čeká, až jí bude zámek vrácen. Celou akci na její počest zorganizovali Ladislav Moráň a právě Laďa Kerndl, který tu se skupinou Jazz Friends zazpíval hraběnčiny oblíbené americké evergreeny 20. až 50. let. „Jsem moc rád, že jsem překonal všechny zdravotní problémy a že mi hlas funguje líp než kdykoliv předtím,“ těší se legendární jazzman.

16.8.2006

Kerndl po operaci - Dva týdny nesmí mluvit!
Laďa Kerndl -Těžká operace. Je na kapačkách!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.