Svatba v Ordinaci: Munzarová a Bahul do toho praštili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Svatba v Ordinaci: Munzarová a Bahul do toho praštili!

Seriálová svatba Munzarové a Bahula.
Seriálová svatba Munzarové a Bahula. (TV Nova )

Jen pár týdnů poté, co se v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 herci radovali ze svatby Petra Rychlého (44) a Markéty Plánkové (32), a pak štěstí vystřídala smrt Petra Konáše (27, Robert Šambera), v Kamenici opět mají důvod k úsměvu. Berou se Munzarová s Bahulem!

V soukromém životě prožívají rozvod se svými partnery, v seriálu je ale vše jinak. „Seriálová sestra Plánkové Bára Munzarová (38) totiž konečně řekne »ano« svému kolegovi Milanovi Bahulovi (49), se kterým má syna Marka,“ odhaluje mluvčí seriálu Lucie Juráčková.

Na romantickou svatbu, kterou Nova odvysílá v posledním díle před letní pauzou 24. června, ale přesto pár seriálových postav nepřišlo. Dana Morávková a Radim Fiala jsou totiž expartnery novomanželů. Pro v Ordinaci končícího Bahula tento díl bude labutí písní, v seriálu ho pak potkáme již jen velmi výjimečně.

Téměř kompletní sestava Ordinace.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.