Kraus, Pawlowská a Šíp v ohrožení! Mareš útočí na jejich pořady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kraus, Pawlowská a Šíp v ohrožení! Mareš útočí na jejich pořady!

Leoš Mareš přiměl Novu, aby mu dala vydělat na tři roky dopředu.
Leoš Mareš přiměl Novu, aby mu dala vydělat na tři roky dopředu. (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, D. Černovský, M. Pátek )

Nejlépe placený český moderátor Leoš Mareš (34) si díky novému patnáctimilionovému kontraktu s TV Nova splní svůj dávný sen a bude mít vlastní talk show! „Bude na ní pracovat stejný tým, jaký připravuje talk show Adele Banášové, už se hrozně moc těším,“ raduje se Mareš, který bude chtít diváky hlavně rozesmát.

Ohrozí snad kontroverzní Uvolněte se, prosím Jana Krause, pohodovou Všechnopárty Karla Šípa nebo novinku Haliny Pawlowské Mamba show? To ukáže čas.

Slovenský realizační tým musí zajistit program Adely na slovenské Markíze. Až poté přijde na řadu Leoš. „Beztak budu tou dobou zaneprázdněn moderováním Talentmanie, které se už nemohu dočkat,“ vysvětlil deníku Aha! Mareš. Ten, stejně jako Adela, již několik let moderuje ranní show v rádiu, která je posluchači velice oblíbená, takže je pro něj formát televizní talk show jako stvořený.

Leošova talk show, na jejíž tvorbě se bude moderátor podílet částečně i autorsky, odstartuje začátkem příštího roku. Výřečný Leoš Mareš je doslova zárukou kvality a vysoké sledovanosti. Tříletý kontrakt mu dává jistotu, že i kdyby přestal diváky bavit, o slušný příjem nepřijde.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.