Přiznání Dary Rolins: Mám strach z Banášové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Přiznání Dary Rolins: Mám strach z Banášové!

Dara Rolins ví, v čem jsou její kvality. A moderování to dle jejích slov opravdu není.
Dara Rolins ví, v čem jsou její kvality. A moderování to dle jejích slov opravdu není. (Aha! – Martin Hykl)

Slovenská zpěvačka Dara Rolins (37) se pustila do sebekritiky. Televize Nova se slovenskou Markízou jí totiž nabídly, aby s nejlépe placeným českým moderátorem Leošem Marešem (34) moderovala chystanou show Talentmanii, ale přes vidinu tučného honoráře odmítla. A důvod? Dle svých slov si netroufla vedle Mareše nahradit slovenskou moderátorskou jedničku Adelu Banášovou (29).

„Nabídku moderovat tuto show jsem dostala, ale nechtělo se mi to dělat. Není to práce pro mě,“ svěřila se slovenskému serveru Topky.sk Rolins s tím, že měla strach z ostudy! „Představte si, že bych to přijala a porovnávali by mě s Adelou Banášovou. Ona je bohyně. Já mám soudnost a nebudu dělat nic, na co nemám,“ vysvětlila skromně Rolins. A jak se zdá, Banášová se nakonec v pořadu objeví, a to po boku zpěváka Pal''a Habery a modelky Aleny Šeredové jako porotkyně.

Adéla Banášová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.