Jiří Krampol - NÁVRAT do televize! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jiří Krampol - NÁVRAT do televize!

Fotografie
Fotografie (internal)

Moderátor Jiří Krampol (71) se vrací na televizní obrazovky s jedním z nejúspěšnějších pořadů televize Prima! Ta se totiž po čtyřleté pauze rozhodla opět nasadit zábavný pořad »Nikdo není dokonalý«. „Je to pravda. Natáčet by se mělo začít v půlce července,“ svěřil se deníku Aha! Krampol, který je nabídkou nadšený.

Všichni ho už házeli do starého železa, on ale dostal příležitost svým sokům dokázat, že na to ještě má. To je příběh populárního moderátora, kterému nikdo neřekne jinak než český Belmondo. A nejen kvůli dabingu, ale i životnímu stylu. Vedení televize Prima jej teď požádalo, aby odmoderoval dvanáct dílů speciálu »Nikdo není dokonalý«. „Je to úžasná nabídka, ale ještě jsem nepodepsal smlouvu. Jak říká pan prezident – Dokud nejsou peníze v bance a volební lístek v urně, není o čem mluvit,“ řekl deníku Aha! Krampol.

Šéf projektu Marcel Bystroň má jasno. „Projekt se chystá a už jsme kontaktovali pana Krampola. Já jsem s tím projektem přišel před lety a dnes bych byl opět rád, kdyby to moderoval právě on,“ svěřil se deníku Aha! Bystroň, který se obává jen jednoho – nedostatku času. „Chtěli bychom začít natáčet už v červenci, ale může se stát, že to nestihneme. Musíme vybrat tým, režiséra a hlavně sepsat seznam hostů a udělat časový harmonogram. A to není nic snadného. Takže je možné, že se začne natáčet až na podzim. To je ale krajní řešení,“ vysvětlil Bystroň.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.