Transformers III bez Megan Fox. Přirovnala režiséra k Hitlerovi a dostala padáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Transformers III bez Megan Fox. Přirovnala režiséra k Hitlerovi a dostala padáka!

O tohle krásné lákadlo do kin se rozhodl režisér Transformers přijít.
O tohle krásné lákadlo do kin se rozhodl režisér Transformers přijít.

Je krásná a talentovaná, ale nevidí si do pusy. A to bude stát Megan Fox dobrý kšeft. Nebude obsazena do role smyslné krásky ve třetím pokračování kasovního trháku Transformers. Režiséra loni přirovnala k Hitlerovi, tak má smůlu.

Že nebude angažovaná do natáčení už nepřímo potvrdilo samo filmové studio Paramount Pictures. Natvrdo to ale také řekl její tiskový zástupce. „Megan Foxová nebude hrát v Transformers 3," řekl hereččin tiskový zástupce internetovému magazínu People. „Nevrátit se bylo její rozhodnutí. Produkci přeje všechno dobré,“ dodal. Myslel to ironicky nebo upřímně?

Studio, které první dva díly v režii Michaela Baye natočilo, odmítlo poskytnout další podrobnosti. Tiskové agentury ale už mají vysvětlení: Uškodilo ji loňské prohlášení, kdy režiséra Baye přirovnala k Hitlerovi a Napoleonovi a dodala, že „…pracovat s ním je noční můra“. A toho to naštvalo tolik, že přistoupil k tak nezvyklému a riskantnímu kroku, jako je vypustit z pokračování příběhu herce tak úzce propojeného s filmem ve chvíli, kdy natáčení právě začíná.

Kliknutím zvětšete
Smyslná kráska v Transformers II.

Megan Fox se ve filmovém světě prosadila coby láska Shii LaBeoufa v prvních dvou dílech akčního sci-fi filmu Transformers, si ve třetím pokračování nezahraje.

Transformers z roku 2007 a o dva roky později pokračování Transformers: Pomsta poražených vydělaly po celém světě 1,5 miliardy dolarů. Premiéra třetího pokračování je plánována na červenec 2011.

Připomeňte si smyslnou krásku v traileru k Transformers II

Autor (ex, ČTK)

Foto ara

21. 5. 2010, 6:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.