Martin Dejdar alias Ozzák: Za deprese si můžu sám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Martin Dejdar alias Ozzák: Za deprese si můžu sám!

Fotografie
Fotografie (internal)

Herec Martin Dejdar (45) sice baví miliony diváků coby Ozzák v sitcomu Comeback, ve skutečnosti mu ale není vůbec do skoku! Už léta ho sužují deprese, kterým je úplně jedno, jestli se mu zrovna daří, nebo ne. A bohužel se mu nevyhýbají ani dnes!

I když to může vypadat, že herec nemá v současné době žádný problém a jen se spokojeně »veze« na vlně Ozzákovy popularity, opak je pravdou. V soukromí mu mnohdy není do zpěvu a poslední, na co má náladu, jsou grimasy a vtípky. „Deprese mívám i dnes. Doktoři tvrdí, že se tady žádné závratné změny nedají čekat. Určitě tomu napomáhá i ta moje neschopnost se svěřit, vykecat z problémů...,“ posteskl si herec v knize Martin Dejdar – Hercův úsměv, smích i pláč. Zároveň ale rezignovaně dodává, že se s nemocí smířil, protože nic jiného mu beztak nezbývá. „S depresí nic nenaděláš. Nezávisí na tom, jestli se ti v profesi daří, jestli je venku hezky. Už je to na furt otevřené a nedořešené téma, které nemohu ovlivnit,“ říká o své nemoci posmutnělý bavič Dejdar.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.