Exmanželka Seana Conneryho: Zbil mě do bezvědomí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Exmanželka Seana Conneryho: Zbil mě do bezvědomí!

Diane Cilento a Sean Connery, když byli manželé.
Diane Cilento a Sean Connery, když byli manželé. (: archiv)

LOS ANGELES – Tak to je šok! Hollywoodský herec Sean Connery (76) byl dosud pro ženy ztělesněním gentlemana. Spojovaly si jej s rolí Jamese Bonda, která ho vynesla do hereckých výšin.

Tak to je šok! Hollywoodský herec Sean Connery (76) byl dosud pro ženy ztělesněním gentlemana. Spojovaly si jej s rolí Jamese Bonda, která ho vynesla do hereckých výšin. Vždy bezchybně upravený a kultivovaný elegán – která by mu odolala? Jeho bývalá manželka Diane Cilento (72), sama výborná herečka nominovana na Oscara, má ale ze vztahu s žijící legendou šrámy na duši. Ženou Conneryho byla v letech 1962 – 1973 a má s ním syna Jasona. Až teď, po dlouhých 41 letech, se ale rozhodla o svém manželství se slavným hercem promluvit...

Byl to krásný večer, Diane trávila čekání na Seana s jejich společnými přáteli, smála se a tančila. Když uslyšela, že se Connery vrací z natáčení, šla mu naproti. „Byla jsem trochu opilá, ale na tu noc do smrti nezapomenu,“ říká Diane chvějícím se hlasem. „Byl tam a čekal na mě. Najednou mě beze slova udeřil do obličeje. A pak znovu a znovu.“ S krvácející hlavou si šla lehnout. Plakala. Pak se ale Sean objevil v jejím pokoji. „Shodil mě z postele na podlahu, kde do mě ještě chvíli kopal. Když jsem se snažila bránit, dostala jsem další ránu do hlavy. Pak jsem ztratila vědomí. Druhý den jsem se podívala do zrcadla, a nemohla jsem se vůbec poznat,“ vzpomíná Diane, v té době 31letá okouzlující žena. Zanedlouho ho pak navždy opustila.

Proč to Sean Connery udělal? Prostě jen tak. Občas ho prý bavilo mlátit ženy... Což konečně přiznal i v rozhovoru pro pánský magazín Playboy: „Nemyslím si, že by bylo v zásadě něco špatného na tom, když muž udeří ženu.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.