Sparta slavila mistrovský titul: Noční tah a jízda na parníku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sparta slavila mistrovský titul: Noční tah a jízda na parníku!

Kapitán Tomáš Řepka se mazlil s pohárem mistra ligy.
Kapitán Tomáš Řepka se mazlil s pohárem mistra ligy. (Aha! – Mária Rušinová )

To byla, pane, jízda. Fotbalová Sparta urvala mistrovský titul po celých třech letech! Za tu dobu už se málem zapomněla radovat, a tak teď euforie tryskala jako z přeplněného papiňáku. Fanoušci po zápase s Teplicemi (1:0) jako živá povodeň zaplavili trávník a málem svého hrdinu – střelce vítězného gólu Tomáše Řepku umačkali.

Symbolicky daprávě on, jehož eškodily. Ale v sobhříchy bohatě vyvážeA bude to dlouhý,“ po“luhráče. Mával mistrovskýťané ještě na Letné zaházeli ky dresy a zalili je šampusem.bus mistrovskou smečku odvezVysypal je před klubem Duplex,třičně rozdováděné.ymbolicky dal jediný gól zápasu právě on, jehož excesy Spartě často škodily. Ale v sobotu byly všechny hříchy bohatě vyváženy. „Jde se slavit. A bude to dlouhý,“ pobízel kapitán spoluhráče. Mával mistrovským pohárem, sparťané ještě na Letné zaházeli z ochozu fanoušky dresy a zalili je šampusem. A pak už autobus mistrovskou smečku odvezl na Václavák. Vysypal je před klubem Duplex, vymydlené a patřičně rozdováděné.

Mistři, mistři,“ halekali radostně v centru. „Mistři, mistříčci. Mistříííčcííí,“ odpovídal jim hitmaker Ondřej Hejma a přepečlivě artikuloval. Dorazil společně s kuchařem Jiřím Babicou. „Chce tu někdo nějaký recept? Asi ne,“ zeptal se Babica a hned si odpověděl. „Sparta už ho totiž našla,“ hecoval opojnou náladu. Po oficiálním večírku v Duplexu táhli ještě fotbalisté do klubu Infinity na pořádný škopek mojita. Ze džberu trčela dlouhá brčka a sparťané dychtivě nasávali. Jazyky se jim pletly, ale i tak mladíci Kadlec, Vacek, Zeman a Kucka měli síly slavit. Pařili do dvou do rána a až pak padli...

A v neděli? Všichni vyrazili na parník a nikdo z vedení tam nesměl. Na Vltavě totiž oslavy řídili veteráni Řepka s Blažkem a hráči po sobě pálili z vodních pistolí. Nakoupili klobouky a trika se Supermanem, jen Řepka měl na sobě Batmana. Jasně, je jedinečný a má výdrž! „Celou noc jsem nespal, ale musíme si to užít a já slavit umím,“ chechtal se Řepka. Bylo to bombastické! Sparta je přece opět mistr ligy a Praha se to musela dozvědět.

Hmmmm, české pivo! Útočník Bony si oslavy užil...

Celý tým po zápase vyrazil pařit do centra Prahy.

Parta letenských fotbalistů slaví s fanoušky.

Fanoušek a jeho: „Tome, jsi bůh!“

Zpěvák Hejma a kuchař Babica uspokojili své sparťanské ego.

Sparťané Zeman a Vacek (vpravo) juchají.

Manažerovi Sparty Jozefu Chovancovi pomáhala s příjimáním gratulací dcera.

Marek Vít pracuje pro Spartu a přišel s manželkou Mirkou Čejkovou.

A v neděli v oslavách pokračovali. Tak na nás! Superman Brabec a Batman Řepka si dávají pivko na parníku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.