Vladimír Dlouhý: Osudová operace! Teď, nebo nikdy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vladimír Dlouhý: Osudová operace! Teď, nebo nikdy...

Vladimír Dlouhý
Vladimír Dlouhý (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Představitel Petra Majera z pohádkového seriálu Arabela Vladimír Dlouhý (51) vyrazil do důležitého kola svého boje o záchranu života! Herec trpící rakovinou žaludku v pokročilém stadiu komplikovanou prakticky neléčitelným nádorem slinivky skončil znovu pod rukama chirurgů. „Vladimír ve čtvrtek podstoupil další operaci. Je to vážné. Moc se o něj bojíme!“ prozradila nám hercova kamarádka.

„Musel znovu pod kudlu. Přitom už předtím nějaké zákroky podstoupil, ale metastázy se bohužel vrátily. Jeho stav je vážný, doktoři dělají vše pro jeho záchranu. Snad není pozdě,“ potvrdil nám zdroj z divadla Kalich, které kvůli herci zrušilo i čtvrteční představení Chvála bláznovství. „Vůbec netušíme, kdy pan Dlouhý bude opět moci hrát. Pravděpodobně budou zrušena i červnová domácí a zájezdová představení,“ dozvěděli jsme se na obchodním oddělení divadla.

Dlouhý posledních několik měsíců docházel na čtvrtou interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice na pražském Karlově náměstí, kde se na gastroenterologickém oddělení věnoval přípravě na zásadní operaci. „Je to buď, a nebo. Stane se zázrak, nebo tragédie,“ pokračuje náš zdroj. Doma na geniálního herce, jenž má za sebou hýřivý, bohémský život, čeká přítelkyně Petra Jungmannová s tříletými kloučky dvojčaty.

Herec za své zdravotní komplikace »vděčí« alkoholu, večírkům a cigaretám v hojném množství.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.