Slovenský Anděl s ďáblem v těle - Studenková je na zajíčky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slovenský Anděl s ďáblem v těle - Studenková je na zajíčky!

Zdena Studenková se svým nejnovějším úlovkem.
Zdena Studenková se svým nejnovějším úlovkem. (Aha! – Martin Hykl)

Herečka, která před více než dvaceti lety zazářila ve filmu S tebou mě baví svět, s přibývajícím věkem nestárne! Krásná Slovenka Zdena Studenková (55) prozradila proč. „Je v tom o sedmnáct let mladší milenec,“ pousmála se dáma, která vynikla i ve filmu Anděl s ďáblem v těle.

Herečka se na skok objevila v Česku, aby otevřela obchod s kuchyňským náčiním. A přesně ve stylu svého výroku o mladém milenci se na »otevíračce« vinula k výrazně mladšímu blonďáčkovi. Ten ale jejím partnerem není, alespoň tedy oficiálně. Studenková již nějaký čas žije se slovenským zpěvákem a dirigentem Branem Kostkou (38), s nímž ji dělí právě oněch sedmnáct let. Otázkou je, jestli jí energii do žil vlévají jen mladší partneři nebo i plastické operace... I ty totiž herečka přiznává. „Mám zvednutá víčka a takové ty drobnosti, čert s tím, to už má dnes každá žena, ale nic víc,“ smála se Studenková. Ta s sebou do Prahy přitáhla i kolegu Juraje Kukuru. „Nikam nechodí, ale otevření obchodu si nenechal ujít, přijel extra ze Slovenska,“ chlubil se majitel kšeftu na pražském Újezdě. „Vybavuju si nový byt, přijel jsem si pro zboží,“ prozradil deníku Aha! Kukura, který pokukoval po hrnci za pětašedesát tisíc. Domácnost si přišli dovybavit i třeba Helena Vondráčková, Andrea Verešová nebo Sámer Issa, který se rozplýval nad slovenskou modelkou. „Andrejko, tvoji fotku z Playboye mám nad postelí a každý večer se nad ní rozplývám,“ lichotil Verešové Sámer.

14.5.2010 12:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.