Iveta Bartošová (44) - Tady chce omládnout! Za 400 000 Kč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Iveta Bartošová (44) - Tady chce omládnout! Za 400 000 Kč

Centrum krásy v Bratislavě vypadá na pohled jako obyčejná vila.
Centrum krásy v Bratislavě vypadá na pohled jako obyčejná vila. (Aha – Martin Hykl, Marek Pátek)

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) se za pět minut dvanáct rozhodla pro očistnou kúru svého těla. Za šest týdnů získá na bratislavské klinice procedury za neuvěřitelných 400 tisíc korun. Ty však Iveta Bartošová platit nemusí…

Bartošová se stala tváří bratislavské kliniky Medical Beauty, kde musí strávit celých šest týdnů. Nejde o žádnou procházku růžovým sadem. Centrum krásy za své peníze (400 tisíc za procedury a 200 tisíc za Ivetino ubytování v hotelu) vyžaduje přísnou disciplínu, sebekontrolu a přemáhání. Bartošová díky své nepříznivé finanční situaci (tenhle rok neodzpívala ještě ani jeden koncert) musela souhlasit s drsnými podmínkami. A tak během 42 dnů si projde peklem i očistcem. Kdyby odešla z kliniky předčasně, zaplatí mnohamilionovou pokutu.

A co zpěvačku v Bratislavě čeká? Musí podstoupí několik bezbolestných liposukcí, které by mohly dopomoct ke zmenšení bříška. Vrásky by mělo z tváře vymazat zase několik liftingů a vypínání pokožky.

V programu jsou i lymfatické masáže, bahenní zábaly, koupele s mořskými řasami. Potom musí Iveta denně do fitka, kde má kickbox, společenský tanec, posilovnu, strečink a kardiotrénink.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.