Pozůstalost prsaté modelky Smithové: Prodají její tanga i kresbičky. Z výtěžku zajistí bezpečnost její dcerky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pozůstalost prsaté modelky Smithové: Prodají její tanga i kresbičky. Z výtěžku zajistí bezpečnost její dcerky

Anna Nicole Smithová
Anna Nicole Smithová

Šaty i spodní prádlo, kresby, ale i třeba psí pelíšek z domácnosti tragicky zemřelé modelky Anny Nicole Smithové jdou do aukce. Peníze z prodeje půjdou převážně na konto čtyřleté Dannielynn.

Modelka časopisu Playboy a televizní celebrita bývala ve své době označována za sex symbol současnosti. Zemřela ve čtyřiceti letech v únoru 2007 na Floridě po předávkování drogami.

Tehdejší partner modelky a otec jejich malé dcerky Larry Birkhead hodlá na nadcházející aukci prodat některá věci po své partnerce. Výtěžek z ní má především přispět na budoucnost malé Dannielynn.

„Mám trvat na nějakých šatech Anny nebo se mám snažit pomoci zajistit budoucnost Danniellyn?“ vysvělil. „Dannielynn musí mít zajištěnu bezpečnost, protože je hodně zvědavých lidí, kteří dělají dost problémů. A nyní začíná chodit do školy, bude muset jít do soukromé školy," dodal.

Anna Nicole Smithová s několikaměsíční Dannielynn.

Aukce proběhne v síni Julien´s. V nabídce bude Mercedes-Benz 300 LS Roadster z roku 1992 a několik bronzových soch, které dostala Smithová za manželství s ropným magnátem J. Howardem Marshallem. Ten zemřel v roce 1995 ve věku 89 let necelý rok poté, co se oženil se Smithovou, jíž bylo v době sňatku 26 let. Bude tam také nábytek, šaty i spodní prádlo, několik jejích vlastních kreseb a dokonce psí pelíšek a misky patřící jejímu miniaturnímu pudlovi.

Auto (ex, ČTK)

Foto ara

13.05.2010, 07:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.