Hana Zagorová (63) - Adopce dítěte! Udělali na ni podraz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hana Zagorová (63) - Adopce dítěte! Udělali na ni podraz!

Hana Zagorová
Hana Zagorová (Aha! – Marek Pátek)

Krutý životní úděl v podobě faktu, že kvůli vzácné nemoci krve nikdy nebude mít děti, chtěla zpěvačka Hana Zagorová (63) vyřešit adopcí! Tajemství o osvojeném dítěti, o němž věděli pouze zpěvaččini nejbližší, vychází najevo až dnes! „Hanka to, že nemůže mít děti, přijala, jak musela. Věděla, že by to ohrozilo její život. Chtěla to řešit adopcí, já jsem jí to pomáhal zařizovat,“ přiznává i Zagorové kamarád Karel Vágner (68).

Sevřít v mateřské náruči vytoužené miminko se zpěvačka pokoušela v druhé polovině osmdesátých let, během manželství s tanečníkem a choreografem Vlastimilem Harapesem. Říká se, že manželství uzavřela i právě kvůli tomu, aby zvýšila své šance na zdolání právní procedury. Na adopci, při níž už měla vyhlédnuté konkrétní děťátko, však Hanka vzpomíná nerada. Holčičku měla Zagorová už na zkoušku u sebe doma, jenže pak přišel podraz od ženy, která jí s adopcí také pomáhala. Ta si totiž nechala dítě napsat na sebe a už si ho nechala. Exkluzivně se o kauze, která se nikdy neměla dostat na veřejnost, Zagorová a její blízcí rozpovídali v dokumentu o zpěvaččině životě v cyklu Top Star Extra. „Bylo to hrozně komplikované, u člověka, který je tak známý, je to hrozně složité,“ popisuje neúspěšnou adopci Karel Vágner.

K adopci se Zagorová odhodlala proto, že kvůli nemoci krve vlastní děti mít nemohla. „Projevuje se tak, že jste vlastně upír. Červené krvinky se rozkládají, nežijí tak dlouho, jak by měly, takže začnete být unavená, bledá a po transfuzích je vám zase hej – ale musíte se s tím naučit žít,“ popisuje chorobu Zagorová. „Celý život se chová jako hrdina. Nevěděla, kdy se může stát průšvih, a přitom bavila lidi. Jezdila po světě, ale nikdo jí nedokázal pomoct,“ dodává Vágner v dokumentu, který už zítra večer odvysílá televize Prima.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.