Krásný víkend Karla Gotta: Dcera mu porodila vnuka! A dětem koupil pejska... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krásný víkend Karla Gotta: Dcera mu porodila vnuka! A dětem koupil pejska...

Karel Gott s dcerou Lucií, která mu dala první vnouče – malého Vojtíška.
Karel Gott s dcerou Lucií, která mu dala první vnouče – malého Vojtíška. (petfashion, aha)

Tenhle víkend byl pro Mistra Karla Gotta (70) jedním z těch opravdu zásadních. Poprvé v životě se stal dědečkem a jeho potomstvo se konečně rozšířilo o vytouženého kluka, když v sobotu jeho dcera Lucie porodila syna Vojtíška (3,21 kilogramů, 50 cm). Navíc svým dvěma nejmladším dcerkám Charlottě Elly (4) a Nelly Sofi i (2) pořídil další přírůstek do rodiny – tolik vytouženého pejska.

Jsi dědečkem, tatínku!

Když třiatřicetinásobný Slavík Gott ke konci minulého týdne odjížděl na pracovní cestu do Německa, netušil, kolik změn ho po víkendu čeká. V sobotu mu totiž do zahraničí přišla ta nejsladší zpráva. „Stal ses dědečkem, tatínku,“ zavolala mu jeho dcera Lucie.

A Gott se rozplýval radostí. „Jsem z vnuka nadšený. I Lucka po telefonu zněla strašně radostně. Je to krásná zpráva,“ nechal se slyšet Gott, který bohužel kvůli svým povinnostem porod promeškal. Slíbil ale, že po příjezdu do Česka pojede rovnou za dcerou a vnukem.

Vnuk Vojtíšek ale není jediným přírůstkem do již tak početné Gottovy rodiny. Jeho dvě nejmladší dcerky ho totiž konečně přemluvily a Mistr jim v pátek odpoledne koupil fenku zlatého retrívra. „Odolával jsem dlouho. Poté, co jsme ale hlídali Missynu Dary Rolins, protože byla v Miami, holky nade mnou vyhrály,“ svěřil se Aha! Gott.

Jak to bylo s pejskem?

Na rodinné poradě u Gottů se nejdříve řešilo, jak pejska do rodiny začlenit, kdo s ním bude chodit několikrát denně ven, čím ho budou krmit, kdo bude jeho hlavním pánem, jestli ho budou rozmazlovat a jak se bude jmenovat. První rozhodnutí bylo, že by to měla být fenečka. A hned začala diskuse o jménu. Ivanka navrhovala Tiffany, Charlottka Ellu a dcera Nelly Sofie Vanilku nebo Amálku. To Karel si přál Stellu. Pořád ale nebylo rozhodnuto. Pak děti přišly za tatínkem a navrhly mu, že se vzdají svých návrhů jmen, když padne definitivní rozhodnutí a pejska si objednají. A bylo rozhodnuto. A už v pátek si Gottovi přivezli domů fenečku zlatého retrívra Stellu.

Ivanka a Charlotta si hned vyzkoušely, jak je pelíšek příjemný.

Gott s dcerou Nelly Sofií.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.