Milan Bahúl alias doktor Pusenský: Dává Ordinaci sbohem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milan Bahúl alias doktor Pusenský: Dává Ordinaci sbohem!

Milan Bahúl prý Ordinaci opustí, ale těžkou hlavu si z toho nedělá.
Milan Bahúl prý Ordinaci opustí, ale těžkou hlavu si z toho nedělá. (Tv Nova)

Slovenský herec Milanu Bahúl (49) to má v Ordinaci v růžové zahradě 2 spočítané! Svatba s Bárou Munzarovou (38), která ho před koncem stávající série čeká, se zřejmě stane jeho labutí písní. „Bahúl je jedním z herců, kteří mají končit. Nepočítá se zhruba s polovinou stávajícího obsazení,“ prozradil deníku Aha! zdroj z televize Nova.

Skromný herec, který se divákům vryl do paměti také v seriálu Dobrá čtvrť, prý už o novém vývoji postav Ordinace ví. „Bahúl počítá se tím, že v Ordinaci skončí. Jestli je v tom nějaký nový projekt, nebo záměr scenáristů, ale tají,“ nechal se slyšet zdroj z prostředí lékařské ságy, která k obrazovce pravidelně láká přes dva miliony lidí. Deník Aha! se oblíbeného herce snažil oslovit, ten však nebral mobil ani nereagoval na SMS.

Vyhýbavě se k Bahúlově případnému odchodu staví také samotní tvůrci seriálu – především šéfka projektu Lenka Hornová. „Nebudu k tomu nic říkat. Nikdo nekončí,“ snažila se mlžit.

Diváky uklidňuje tím, že s oblíbeným lékařem se zatím loučit nemusejí. Charismatický lékař prý z obrazovek v dohledné době nezmizí, má totiž rozjetý nový televizní byznys...

A jedna dobrá zpráva... Bobina zase »ožila«!

Dobrosrdečná zdravotní sestra Bobina v podání Miriam Kantorkové (75) se po roční pauze vrací do Ordinace v růžové zahradě! „Už mám za sebou nové natáčení. Objevím se v 197. díle. Bobina divákům chyběla, často mě kvůli ní zastavovali na ulici,“ přiznala Aha! Kantorková.

„Natáčelo se v Poděbradech na břehu Labe. Setkala jsem se tam s doktorem Všetečkou. Měla jsem na sobě letní šatičky, a tak jsem pak tu příšernou zimu odstonala čtrnáctidenní virózou,“ prozradila nám seriálová Bobina.

Ve stejném díle dokonce na ulici zachrání život člověku. „Bobina má u diváků úspěch, protože je vřelá, pozitivní a voní člověčinou. Nespadla z nebe, je to reálná postava plná citu a optimismu,“ dodává Kantorková s tím, že je jen na dramaturgii, jak velký prostor navrátivší se postavě do budoucna dají.

Miriam Kantorková se už těší, až se vrátí do Ordinace.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.