Přiznání Diany Kobzanové: Líbám se i s holkama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Přiznání Diany Kobzanové: Líbám se i s holkama!

Diana Kobzanová odpovídá čtenářům ahaonline.cz.
Diana Kobzanová odpovídá čtenářům ahaonline.cz. (Jan Exner, ara)

A je to venku! Modelka a moderátorka má sice přítele, s nímž vede vcelku poklidný život. Ten ale občas musí překousnout, že se ona skoro pravidelně líbá s holkami. Po včerejším rozhovoru o ní víme víc. Že lituje svého focení aktů a dokonce i to, co bude mít dneska a zítra k obědu… Navíc máme fotku polonahého Dianina sexy idola!

Prozradila to čtenářům při včerejším online rozhovoru. Ti jí mnohdy nešetřili s tím se ale hravě vypořádala. O krásné moderátorce je známo, že umí být rázná.

Pokus jednoho z tázajících se čtenářů urazit jí vzala jako přihrávku na smeč. „Jste hrdá na své přirození nebo by jste ho nějak zkrášlila?Třeba většímy pysky nebo poštěváčkem?děkuji za odpověď,“ zeptal se kdosi pod přezdívkou Jan. „A co vy? Nechtěl by jste mít svou chloubu rovnou mezi očima? To abyste se nemusel na potkani představovat,“ vtipně mu to vrátila.

A jak to je s tím líbáním? „Každé Vánoce, Velikonoce…“ odpověděla se smajlíkem Kobzanová. Takže jen při přání. Skutečné láskyplné polibky patří jen jejímu příteli, s nímž je už delší dobu a vychutnávají si společný klid. „Nelezeme spolu po večírcích, máme rádi klid…“.

Co na sebe ještě prozradila:

Čtenář: Nic šokujícího v mém soukromí není...Jen jsem se vybláznila a na stará kolena mám ráda klid.

Čtenář: Zalitovala jste někdy toho foceni pro Leo? Diana: Ano, ale s tím už se nedá nic dělat.

Čtenář: Dobrý den, čas od času se objeví přiznání modelek, že modeling je i sex se sponzory a jinými významnými. Na rovinu, co je na tom pravdy? Diana: Možná některé kolegyně tímto způsobem opravdu "pracují", ale na mě si nikdo netroufl - ví se, ze jsem dost rázná.

Čtenář: Chystáš nějakou kérku ještě? Diana: Mám ji už vymyšlenou, ale nejsem schopna se dokopat do salonu...Navíc doma nebudou moc rádi.

Čtenář: Jsou pro Vás důležitější materiální hodnoty - peníze nebo žít s chudým princem z Buranova? Diana: Vždycky jsem se o sebe dokázala postarat sama, a za ty roky si vytvořila zázemí a určitý životní standart. Takže je mi vcelku fuk, kolik toho má můj partner.

Dianě se líbí Mark Wahlberg!

Prozradila to v odpovědi na otázku, jaký chlap je po ní sexy.

Diano, tady máš obrázek svého NejSexy muže:

Hubená modelka: Diety? V sobotu budou knedlíky, v neděli rajská

Zklamala asi dívky, které čekaly recept na super štíhlou postavou, jakou Diana nepochybně má. Ta se stravuje přirozeně. A ani si svou postavu nijak nešlechtí pohybem. „Nesportuju... Zítra (v sobotu, rozhovor probíhal v pátek, pozn. red) bude vepřo-knedlo a v neděli rajská. Doma!“. V tom případě se může mluvit o zázraku, když má při své výšce 183 cm stále jen 67 kg.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.