Hana Maciuchová - Její odchod z Ulice v 5 krocích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hana Maciuchová - Její odchod z Ulice v 5 krocích!

Poté, co skončila v Ulici, nabírá Hana Maciuchová síly na procházkách Prahou.
Poté, co skončila v Ulici, nabírá Hana Maciuchová síly na procházkách Prahou. (Aha! – showpix.cz)

Už jen pár dílů dělí herečku Hanu Maciuchovou (64) od jejího opuštění »novácké« Ulice! „Byly na ni vyvíjeny obrovské tlaky, nedalo se to zvládnout. Nikdo toho neměl tolik jako ona.

Nedivím se, že odešla. Tohle tempo bylo horší než maraton, který v podstatě absolvovala každý den,“ prozradil její kolega Bořivoj Navrátil (76), který s Maciuchovou strávil v Ulici nejeden natáčecí den. V roli Miriam Hejlové strávila dlouhých pět let a Deník Aha! proto přináší zásadních pět kroků jejího odchodu.

  1. Tak koho?
    Miriam se vrátil do života muž jejího srdce – manžel Cyril Hejl, se kterým má syna Jaroslava. Ten je opustil, když byly Jaroslavovi tři roky. Ačkoliv do té doby měla Miriam pevný vztah s Peškem, se kterým plánuje svatbu, její znovuprobuzené city k Cyrilovi vše komplikují. Jenže Pešek se nechtěl nechat vyšachovat a domluvil Cyrilovi, který se rozhodl odjet zpět do Holandska.
  2. Výlet s Peškem
    Miriam se na Cyrila snaží zapomenout a vypadá to, že mezi ní a Peškem se vše vrací do starých kolejí. Dokonce si naplánují víkendový výlet na kolech. Jenže teď si i Cyril uvědomil svou lásku k Miriam, která v něm nikdy neuhasla, a opět se vrátí do Ulice, aby jí city vyznal. Miriam přes prvotní určité váhání ale nakonec Cyrila přece jen odmítá.
  3. Další pochyby
    Peškovi dochází, že nic nebude jako dřív. Miriam se bude zmítat v pochybách a jemu bude připadat termín svatby jako malý důvod pro jejich další soužití. Nerozhodná Miriam si přeci jen po dlouhém váhání vybere Peška jako partnera, ale on zareaguje nečekaně. Je mu jasné, že Miriam stále něco cítí k Cyrilovi, proto jí dává sbohem. Miriam od něj odchází...
  4. Prosí za odpuštění
    Miriam si za Peškem přijde pro pochopení a odpuštění, ale ten je nemilosrdný. Ve strachu o něj, aby nezanevřel na celý svět, požádá Miriam o pomoc Boženku Puklickou. Ta ale dostane od Peška jediný úkol – dopravit kufry Miriam k Cyrilovi, kterému tím vyrazí dech…V Miriam se teď nikdo nevyzná.. Ale ona nehodlá nikomu nic vysvětlovat a zpovídat se ze svého chování.
  5. Stěhování
    Miriamin syn Jaroslav bude otcem. Ani očekávaný příchod vnoučete ale Miriam neobměkčí a je rozhodnuta odejít. Poprvé v životě zmešká vyučování, aby vše vysvětlila Cyrilovi. Opustila Peška, ale jemu do náruče neběží. Miriam učiní ještě jedno radikální rozhodnutí. V září už do školy nenastoupí a hodlá odsud zmizet. Musí najít klid někde jinde. Přestěhuje se do jiného města.
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.