Penélope Cruz vyšoupla z kšeftu Julii Robertsová a Kate Winsletovou. A teď si užívá v Paříži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Penélope Cruz vyšoupla z kšeftu Julii Robertsová a Kate Winsletovou. A teď si užívá v Paříži

Penélope Cruz
Penélope Cruz

Na balkonu superluxusního pařížského hotelu byla spatřena španělská herečka Penélope Cruz. Užívá si. To by však nemohla, kdyby neubrala na výdělku jiným celebritám.

Hollywoodská filmová hvězda v centru Paříže natáčí reklamu na Trésor - kultovní parfém francouzské voňavkářské firmy Lancôme.

Španělská herečka se například objevila ve "velmi šikézních" černých šatech na balkonu šestihvězdičkového hotelu Crillon na pařížského náměstí Svornosti pózuje fotografovi Mariu Testinovi.

Cruzová tak jako nová "tvář" Lancôme přebírá štafetu, kterou předtím nesly například Isabella Rossellini, Juliette Binoche, Inés Sastre, Julia Roberts a Kate Winslet. Zatím není známo, kdy bude nová reklamní kampaň spuštěna.

Kate Winslet prý zůstává "tváří" Lancôme pro rtěnku L´Absolu a Julia Roberts bude dál dělat reklamu pro další výrobky společnosti, například pro řasenky.

Autor (ex, ČTK)

Foto ara

06.05.2010, 09:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.