Miss ČR na dně! Maláčová slaví vítězství: Sebrala Zapletalovi Miss a nechala ho vyhodit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miss ČR na dně! Maláčová slaví vítězství: Sebrala Zapletalovi Miss a nechala ho vyhodit!

Jiří Adamec, Taťána Kuchařová i Miloš Zapletal už jsou v Miss minulostí.
Jiří Adamec, Taťána Kuchařová i Miloš Zapletal už jsou v Miss minulostí.

U dlouhá léta hoří boj mezi prezidentkou České Miss Michaelou Maláčovou (37) a někdejším šéfem Miss ČR Milošem Zapletalem (68). Teď je ale znám vítěz tohoto souboje. Maláčová nejen že Zapletalovi sebrala jeho »dítě«, ale ještě ho nechala vyrazit, stejně jako Jiřího Adamce (62) a Taťánu Kuchařovou (22).

U dlouhá léta hoří boj mezi prezidentkou České Miss Michaelou Maláčovou (37) a někdejším šéfem Miss ČR Milošem Zapletalem (68). Teď je ale znám vítěz tohoto souboje. Maláčová nejen že Zapletalovi sebrala jeho »dítě«, ale ještě ho nechala vyrazit. Stejně jako Jiřího Adamce (62) a Taťánu Kuchařovou (22)...

Jako o jedné z čených ovcí píše Miloš Zapletal ve svých pamětech o Michaele Maláčové, která se koncem devadesátých let minulého století tvářila, že chce Miss ČR koupit. Jenže soutěž nekoupila a namísto toho sebrala Zapletalovi jen »Missí know-how« a založila konkurenční soutěž. Od té doby zuřil mezi Zapletalem a Maláčovou boj. Ten má teď ale jasného vítěze, respektive vítězku.

Společnost Central Group, která v současné době Miss ČR vlastní, se rozhodla navázat spolupráci s Českou Miss. A ředitelkou obou soutěží není nikdo jiný než Michaela Maláčová. S tímto spojením ale dostal padáka jak režisér a ředitel Jiří Adamec, prezidentka soutěže Taťána Kuchařová, tak i stvořitel této soutěže a dosavadní odborný poradce Miloš Zapletal.

Změna Partnerství v soutěži Miss ČR je výsledkem dohody majitelů Miss ČR a České Miss. Ostatní mi nepřísluší komentovat,“ napsal jen v esemesce Adamec a nechtěl se již dále k potupnému vyhazovu vyjadřovat. Miloš Zapletal dokonce nekomunikuje vůbec.

„Vlci štěkají, ale karavana jede dál,“ nechal se ještě před časem slyšet Zapletal. Teď je ale jasné, že tohle znamená definitivní konec éry Miss ČR.


Michaela Maláčová se raduje. Definitivně Miss ČR porazila.

Foto ara

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.