Marek Vít a Mirka Čejková: Pravda o našem rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Marek Vít a Mirka Čejková: Pravda o našem rozvodu!

Ač údajně nemají být Mirka Čejková a Marek Vít, včerejší společné moderování na jedničku!
Ač údajně nemají být Mirka Čejková a Marek Vít, včerejší společné moderování na jedničku!  (Aha! - Martin Přibyl)

Manželství hvězdné moderátorky Mirky Čejkové (47) a sparťanského manažera Marka Víta (39) v troskách? V poslední době se v zákulisí českého showbyznysu o ničem jiném nemluví. Jaká je skutečnost?

„Vím, že by z toho mělo mnoho lidí mělo radost, ale mají smůlu: máme se pořád rádi,“ prozradila serveru Ahaonline.cz Čejková.

Fáma vznikla ve chvíli, kdy se v poslední době objevil Vít na večírcích bez doprovodu manželky. „Mám hodně práce. Učím klienty komunikovat a daří se mi. Volného času moc není a tak se občas jde Marek odreagovat sám,“ prozradila sympatická Mirka.

Ta nad drby o sobě a Markovi mává s nadhledem rukou, Vít však rozlobeně kroutí hlavou. „Dočetl jsem se, že jsme děti odložili do ústavu a jen celé dny chlastáme. To je vrchol všecho. Někdo nám chce zničit štěstí, ale mě je stouhle krásnou ženskou báječně a ani tihle hlupáci nám to nezničí,“ prozradil při otevření nových prostor pokerové arény v pražské Vinohradské ulici.

Akci, pokerový turnaj celebrit (Sámer Issa, Agáta Hanychová, Roman Skamene, Hana Mašlíková a mnoho dalších) s ženou moderoval a oba sklidili aplaus. Hlavně Marek sršel vtipem. „Samotného mě to překvapilo. Asi by mi moderování jako profese šlo. Ale zůstanu u své práce manažera,“ dodal střízlivě Vít.

Autor daz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.