Hvězda seriálu Vyprávěj Svatopluk Skopal: Po kolapsu je mi lépe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda seriálu Vyprávěj Svatopluk Skopal: Po kolapsu je mi lépe!

Svatopluk Skopal alias Josef Dvořák v seriálu Vyprávěj.
Svatopluk Skopal alias Josef Dvořák v seriálu Vyprávěj. (Česká televize)

Hvězda seriálu Vyprávěj Svatopluk Skopal (58), který minulý týden kvůli oboustrannému zápalu plic zkolaboval krátce před premiérou hry Fidlovačka v Divadle na Vinohradech a musel do nemocnice, překonal nejhorší a do tváře se mu vrací barva! „Už je mi líp,“ prozradil Skopal deníku Aha!, který ho navštívil v nemocnici.

Herce jsme navštívili včera krátce po poledni na třetí interní klinice Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Skopal nás ve svém pokoji přijal s úsměvem na tváři, v tureckém sedu, s ledabyle přehozenou dekou přes nohy a opřený o zeď. Měl velkou radost z kytice, kterou jsme nechali naaranžovat přesně v retro stylu seriálu Vyprávěj. „Je moc pěkná, děkuju!“ řekl potěšeně. O svém zdravotním stavu však nechtěl mluvit. „Už je mi líp,“ prozradil jen a jeho slova potvrzuje i to, že se mu do obličeje začala vracet barva. „Manželovi klesly teploty, to je teď nejdůležitější,“ řekla deníku Aha! Lenka Skopalová, která zrovna byla i se synem Františkem v nemocnici na návštěvě.

Skopal zkoušel v posledních dnech intenzivně ve vinohradském divadle Fidlovačku. Právě v divadle se mu udělalo zle, nemohl dýchat, a proto mu při návratu domů manželka zavolala záchranku. „Přeji mu, aby se brzy dal do pořádku. Hodně štěstí, Svatopluku!“ pozdravila Skopala přes deník Aha! Jiřina Jirásková, která ve Fidlovačce hraje předsedající. Hra měla mít premiéru 10. května, kvůli Skopalově nemoci ale diváci mají zakoupené vstupenky do 7. května vrátit. „Premiéra nebude dřív než v půlce září,“ řekla nám pracovnice pokladny divadla. Natáčení seriálu Vyprávěj zatím pokračuje bez Skopala alias tatínka Josefa Dvořáka. „Nevidíme v tom komplikace, nejsme ve spěchu. Zatím se natáčejí scény, v nichž pan Skopal není, problémy by nastaly, kdyby byl v neschopnosti déle než měsíc. Což se snad nestane,“ říká mluvčí ČT Ladislav Šticha.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.