Opilý Fraš - Málem souložil v restauraci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Opilý Fraš - Málem souložil v restauraci!

Michal Fraš si dal pár panáků metaxy a pak se vášnivě vrhal na svou ruskou přítelkyni Kristýnu
Michal Fraš si dal pár panáků metaxy a pak se vášnivě vrhal na svou ruskou přítelkyni Kristýnu (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – To zase byla pařba! A neVyVolený Michal Fraš (23) má nejen bezedné hrdlo, ale je i posedlý sexem. Po pár panácích metaxy si to totiž málem rozdal se svou ruskou přítelkyni Kristýnou přímo v nově otevřené restauraci Tingl Tangl! A přítomnost hostů mu vůbec nevadila. Asi si myslel, že je ještě ve vile.

..

Nově otevřené Cafe Tingl Tangl, jen pár metrů od Národního divadla, pokřtily tváře Novy Eva Aichmajerová a Vítek Havliš za asistence zpěváků Roberta N. a Standy Dolinka. Poté se všichni přesunuli do sousedního stejnojmenného kabaretu, kde probíhala travesti show. NeVyVolení Luboš Vích a Michal Fraš se spolu s Dolinkem do ní dokonce i zapojili. Pouze Věru Patt, která už má dokonce i své vlastní travestity, na pódium nikdo nezavolal. Nakonec se Věra urazila a po chvíli odešla.
Po jejím odchodu se teprve rozjela pořádná zábava. Aichmajerová s Havlišem, Robertem N. a Irenou Maňákovou z Primy tancovali na lavicích a pořádně zapařili i čerství vypadlíci z druhé řady VyVolených Luboš a Lůca. A když Lůca nechtěla pít, tak ji Luboš začal škrtit.


Nejvíc se ale rozjel Michal Fraš. Pil metaxu, která byla zadarmo a tekla doslova proudem. A v kombinaci s tonikem, což je specialita Tingl Tanglu, chutnala dvojnásobně. Ta je ovšem pořádně zrádná, takže po pár panácích byli všichni hotoví. Nejvíc Fraš, který se vrhal na Kristýnu, jejich francouzské polibky nebraly konce, a nakonec si to málem rozdali na stole. A to jej před pár týdny Kristýna chtěla opustila, protože vyšel najevo jeho milostný románek s Terezou Pergnerovou...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.