Vladimír Dlouhý alias Petr z Arabely: Opět v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vladimír Dlouhý alias Petr z Arabely: Opět v nemocnici!

Přestože lékaři herce varovali, před následky kouření, cigaretu si neodpustil.
Přestože lékaři herce varovali, před následky kouření, cigaretu si neodpustil.  (Aha! - Martin Hykl)

Herec Vladimír Dlouhý (51) včera dopoledne opět putoval do špitálu! Představitel studenta Petra z pohádkového seriálu Arabela, který každou neděli reprizuje ČT1 v rámci ranního pásma pro děti, musel do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí. Tam mu před časem odoperovali půlku žaludku.

„Jeho stav se zase zhoršuje, není mu dobře,“ tvrdil už o víkendu zdroj z hercova okolí. A včera ráno Dlouhý opravdu mašíroval i s partnerkou Petrou Jungmannovou (38) a naplněnými taškami na »své« oddělení ve Všeobecné fakultní nemocnici – na čtvrtou interní kliniku. S většími či menšími pauzami už zde zřejmě bude herec nucen pobývat nastálo, jeho vyčerpané tělo bude potřebovat čím dál více péče a výživných kapaček. „Ano, už od rána se to tady řeší, určitě dnes nastoupí,“ potvrdila hned včera dopoledne hercův očekávaný nástup pracovnice gastroenterologického oddělení, kde herec před časem při těžké operaci přišel o část alkoholem zdevastovaného žaludku. „Už je tady na vyšetření, pak se uvidí, jestli bude nutná i hospitalizace,“ dodala. Chvíli poté se Dlouhý opravdu objevil.

Pohublý, s rudým obličejem a jaterními skvrnami se herec dostavil na oddělení, kde prodělal hned několik vyšetření a rychlou kapačku. Nepolepšitelný Dlouhý si v pauzách samozřejmě neodpustil ani pár cigaret, které mu lékaři zakázali spolu s alkoholem. Přestože to vypadalo, že se do nemocnice zase na nějaký čas stěhuje a jeho přítelkyně Petra mu nesla do špitálu dvě naplněné tašky, po několika hodinách se Vladimír vypotácel a dokonce nám odpověděl i na pár otázek. „Cítím se dobře, dopadlo to tak, že dnes nemusím zůstávat v nemocnici, víc se k tomu nechci vyjadřovat,“ přiznal deníku Aha! Dlouhý. Toho už ve středu čeká představení s Jiřinou Jiráskovou v Divadle Bez zábradlí, které by nerad rušil. Další ze série hospitalizací, jimž se v budoucnosti určitě nevyhne, se tedy o pár dní či týdnů odložila...

Partnerka Petra nesla Dlouhému do nemocnice dvě plné tašky.

Zdravotní stav Vladimíra Dlouhého se opět zhoršil, včera dopoledne musel do nemocnice na Karlově náměstí.

Vladimír Dlouhý alias Petr z Arabely

Nepřehlédněte článek:

»Arabela« Jana Nagyová: Vrací se do Česka

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.