Lucie Bílá: Chce připravit Morávkovou o manžela?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lucie Bílá: Chce připravit Morávkovou o manžela?!

Malásek a ženy jeho života - kterou má raději?
Malásek a ženy jeho života - kterou má raději?

S muzikantem Petrem Maláskem (45) spolupracuje největší dámská pěvecká star Lucie Bílá (44) už čtvrtstoletí. Teď se ale vyrojily spekulace, že jde osamocené Bílé o víc než jen o hudbu.

S muzikantem Petrem Maláskem (45) spolupracuje největší dámská pěvecká star Lucie Bílá (44) už čtvrtstoletí. Teď se ale vyrojily spekulace, že osamocené Bílé jde o víc než jen o hudbu...

Petr Malásek je ženatý s herečkou Danou Morávkovou (38) už patnáct let. S Lucií Bílou ale strávil ještě o deset let víc. Muzikant několikanásobnou Českou slavici doprovází na všech vystoupeních a přirozeně spolu tráví čas i ve chvíli, kdy Bílá koncertuje mimo Českou republiku. Zdá se, že po letech se tohle »profesionální soužití« začíná měnit v něco víc.

„Lucie má ten nejkrásnější zadek na světě,“ prořekl se například podle časopisu Rytmus života Malásek. Navíc se žádné z vystoupeních neobejde na závěr bez objímání, laškování, polibku nebo držení za ruce. „Jistě, že je mezi nimi blízký vztah, vždyť jsou neustále spolu, Lucie koncertuje o sto šest,“ potvrdil i jeden z Maláskových kamarádů.

Že by ovšem zájem plynul od Bílé, která se před dvěma lety rozvedla s Václavem Noidem Bártou a od té doby je stále sama, je podle všeho nepravděpodobné. „V mém životě je jediný muž, a to můj syn Filip,“ stojí si za svým česká diva.

Jasné ale je, že zpěvačka vyráží na své jarní turné, a tak bude opět s Maláskem v nejbližší době trávit narozdíl od Morávkové každou minutu.

Malásek strávil s Bílou například Velikonoční turné v Rusku.

Obě jsou úspěšné a obě krásné. Vře to mezi Danou Morávkovou a Lucií Bílou?

Foto David kundrát

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.