Stočesová: Zazáří na Karlštejně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Stočesová: Zazáří na Karlštejně

Kateřina Stočesová
Kateřina Stočesová (pro Aha!: Jaroslav URBAN)

PRAHA – „Už se moc těším, až si opět zahraji golf a ještě udělám dobrý skutek,“ říká misska Kateřina Stočesová (26), která je hlavní organizátorkou velkého golfového turnaje na Karlštejně.

„Už se moc těším, až si opět zahraji golf a ještě udělám dobrý skutek,“ říká misska Kateřina Stočesová (26), která je hlavní organizátorkou velkého golfového turnaje na Karlštejně.

Výtěžek z celé akce, která se koná už zítra a pozítří, totiž poputuje na nadaci Dobrý skutek. Tu Kateřina podporuje. Na turnaji nebudou chybět takové osobnosti jako Martin Ručínský, Petr Nedvěd, Bára Štěpánová, Petr Bříza a další.

Akce nese název Activa ProStars pro Dobrý skutek a hlavním mediálním partnerem je deník Aha! „Každý se určitě zabaví, bude tu i spousta jiných atrakcí než jen golf. Chlapi si určitě rádi zajezdí třeba rallye,“ láká všechny krásná Kateřina, kterou bude doprovázet její přítel, golfový trenér Lukáš Lizánek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.