Michal David a spol. v ohrožení! Na premiéře hořelo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Michal David a spol. v ohrožení! Na premiéře hořelo!

Čtyři hasičské vozy přijely k hořícímu divadlu.
Čtyři hasičské vozy přijely k hořícímu divadlu. (Aha! – Marek Pátek)

Během středeční premiéry muzikálu »Je třeba zabít Davida«, které se zúčastnily skoro všechny osobnosti showbyznysu, nedbali pořadatelé varování požárního hlásiče. Stačilo jen málo a požár se mohl rozšířit a způsobit obrovskou tragédii.

Helena Vondráčková, Michal David, Monika Absolonová, Ivan Vyskočil, Kateřina Brožová, Bára Štěpánová, Filip Renč a spousta dalších mohli již být minimálně v nemocnici.. A z opravdu nesmyslných důvodů. Přestože totiž ve čtvrtém patře budovy Divadla Broadway během středeční premiéry hořelo a na místě zasahovalo několik hasičských vozů, nikoho z početného týmu organizátorů nenapadlo vyvést návštěvníky představení do bezpečí.

Nakonec ani oheň představení nepokazil. „Mám z toho ohromnou radost. Během představení jsem si sice dal asi 12 panáků becherovky, ale moc se mi to líbilo,“ svěřil se sotva mumlající David, kterému nevadilo ani to, že v muzikálu byla označena Ilona Csáková za špindíru, která neumí uklízet, nebo že v něm zesměšnili jeho kamaráda Jiřího Pomejeho a obézního syna Ivety Bartošové Artura Štaidla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.