Lucie Bílá v šoku: Máte mojí nahou fotku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Bílá v šoku: Máte mojí nahou fotku?

Fotografie
Fotografie (internal)

Naprosto v šoku zůstala zpěvačka Lucie Bílá (44) v pořadu Limuzína, když jí moderátor Míra Hejda nečekaně oznámil, že má fotku, kde je úplně nahá.

„Ano?“ zhrozila se zpěvačka. „To musí být jedině ta jak mě v jednom hotelu nafotil jeden švýcarský turista. Přiznám se, že při opalování nemám ráda, když tam zůstanou ramínka. A to jsem si předem zjistila, že v hotelu, kde jsme byli, není jediný Čech,“ dodala po chvíli přemýšlení Lucie.

Hejda se ale nenechal vyvést z míry a zpěvačce sdělil, že má úplně jinou fotku, kde je vidět v celé své kráse. To už Lucie málem omdlela. Nakonec se ale vše v dobré obrátilo. Moderátor jí i divákům totiž ukázal fotku, na níž jsou Bílé asi tři roky. „Uff,“ začala se smát Bílá, které evidentně spadl kámen ze srdce.

V limuzíně zpěvačka mimo jiné prozradila i to, že zřejmě za krátkou dobu přijde i o jediného svého chlapa, kterého má a sice syna Filipa. „Lýtka se mu zapalují už od školky. Ale teď už je to vážné. Dávám mu ještě tak tři roky, než mi ho nějaká holka vezme,“ svěřila se zpěvačka. Co ještě všechno na sebe několikanásobná česká slavice práskla, můžete vidět už dnes večer.

Tato populární talkshow TV Public v současné době vychází také na DVD. Modelka Hanka Mašlíková v jednom z dílů prozrazuje že ukázala prsa a nedostala ani korunu, Jan Bendig promluvil o sexu před 15. rokem a Michal David si posteskl, že ho zasáhla finanční krize.

Míra Hejda Lucii dostal do úzkých.

ČTĚTE TAKÉ

Lucie Bílá: Dostala diamantový šperk! Nový ctitel?

Lucie Bílá: Pohádala se v divadle!

Lucie Bílá - Musí být všude!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.