Dana Morávková: Hrozí manželovi nebezpečí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dana Morávková: Hrozí manželovi nebezpečí?!

Hudebník Petr Malásek, manžel Dany Morávkové, kterou známe jako doktorku Zdenu Tichou z Ordinace v růžové zahradě, má velice nebezpečný koníček. Hrozí snad Daně, že o manžela přijde?!
Hudebník Petr Malásek, manžel Dany Morávkové, kterou známe jako doktorku Zdenu Tichou z Ordinace v růžové zahradě, má velice nebezpečný koníček. Hrozí snad Daně, že o manžela přijde?!

Hudebník Petr Malásek, manžel Dany Morávkové, kterou známe jako doktorku Zdenu Tichou z Ordinace v růžové zahradě, má velice nebezpečný koníček. A ten by mohl Danu o milovaného manžela připravit... Co mu hrozí?

Jak se ukázalo, hudebník Petr Malásek propadl motorkářství. Proto přijel na pražský Jarov na oficiální zahájení motorkářské sezóny, kterou pořádal autosalon Invelt. Hned po pravé motorkářské snídani osedlal Malásek luxusní »osmistovku« BMW a vydal se do Hořovic na první jarní jízdu.

Petr Malásek a jeho oblíbená motorka za statisíce.

Jeho žena Dana by si ale měla dělat o svou polovičku starost. Statistiky mluví neúprosně. Podle BESIPu havarovalo například v minulém roce 3 170 motocyklistů, přičemž 88 z nich nehodu nepřežilo a 2 636 motorkářů skončilo s vážným zraněním. Mezi ty tragické případy patří například i bubeník skupiny Chinaski Pavel Grohman, který se zabil na motocyklu předloni v létě a ukončil svůj život v pouhých osmatřiceti letech.

Pavel Grohman na lásku k motorkám doplatil svým životem.

Foto Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.