Manžel Lucie Zedníčkové Vítek Pokorný: Upadá do depresí. Čtyři měsíce neviděl děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manžel Lucie Zedníčkové Vítek Pokorný: Upadá do depresí. Čtyři měsíce neviděl děti!

Vítek Pokorný
Vítek Pokorný (Marek Pátek)

Je to peklo! Vítek Pokorný (37) trpí nespavostí, utápí se v depresích. Stýská se mu po dětech, které už dlouho neměl možnost vidět. Proč? Brání mu v tom manželka Lucie Zedníčková (41), s níž už nežije, nebo moře práce?

Doslova upsal ďáblu. A nese za to krutou daň – čtyři měsíce neviděl své dvě děti. Hned poté, co skončila Česko Slovenská SuperStar, vytipovala si ho v hledáčku ukrajinská televize, která Pokorného povolala do služby.

„Jsem šéf projektu, režisér, v podstatě všechno. Jsem už čtyři měsíce v Kyjevě, kde dělám něco podobného jako SuperStar. Je to neuvěřitelné, člověk to musí zažít, aby mohl poznat, co tam zažívám,“ postěžoval si Pokorný, který na Ukrajině trpí nespavostí, což bylo znát i na kruzích pod očima. „Nejvíc se mi stýská po dětech, za ty čtyři měsíce jsem byl doma jen jednou na dva dny. Příště bych takovou nabídku hodně zvažoval. Nejsem si jistý, jestli mi to stojí za to,“ přiznal doslova zotročený Vítek, jenž ve čtvrtek pokřtil svou druhou knihu Na náš pohřeb do smrti nezapomenete.

Vítek Pokorný pokřtil svou novou knihu. Na křtu však chyběly jeho děti i manželka Lucie, která ho opustila. Nechyběl ale jeho maminka, která při něm stojí v časech zlých i dobrých.

Spíš než na pohřeb však Vítek nezapomněl na finalisty Česko Slovenské SuperStar, kteří se stali hlavními hrdiny knihy. „Nejvíc jsem si zamiloval Bena, ale jsou tam všichni. Třeba i Šmajda, kterého ztvárňuje na pomyslných divadelních prknech románu Kateřina Brožová,“ usmál se Pokorný, jehož knihu pokřtila Marta Jandová i Leoš Mareš. Ten však místo slov předvedl jen několik odmítavých gest – těžko říct, proč se na pódiu Solidní nejistoty objevil právě on v roli kmotra.

O kotrmelcích v životě Vítka Pokorného jste si mohli počíst například v článcích:

Manžel Zedníčkové Pokorný: Vábí novou oběť!

Už to prasklo - Pokorný měl poměr s Bočanovou!

Vítek Pokorný - Našel si náhradu za Lucii?!

Vítek »Velryba« Pokorný: Nývltovou nahradila jiná!

Zedníčková má milence! Nejpevnější manželství českého showbyznysu v krizi

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.