Luxusní nábytek z Dubaje: Gauč pro Krainovou za 250 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Luxusní nábytek z Dubaje: Gauč pro Krainovou za 250 tisíc!

Simona Krainová bude mít gauč, který stojí tolik co malé auto.
Simona Krainová bude mít gauč, který stojí tolik co malé auto. (Avenue design, Aha! – Martin Příbyl, Foto Aha! – Marek Pátek)

Modelka Simona Krainová si potrpí na luxus. Do svého bytu si proto pořídila originální pohovku za statisíce!

„Připravujeme realizaci jejího bytu na klíč. Ale nejen pro Simonu Krainovou. Třeba Lucka Bílá byla nadšená z velké bílé pohovky, kterou si u nás vybrala,“ popsal Tomáš Miškovský z luxusního obchodu v pražských Holešovicích. Přepychové a drahé kousky pocházejí z Dubaje a jsou dodávány také do mnoha významných hotelů a rezidencí po celém světě.

Gauč pro Simonu Krainovou. Cena: 250 000 Kč. Unikátní kousek si v prodejně vybrala i modelka Simona Krainová. Nejvíce ji zaujala pohodlná pohovka v elegantní kombinaci dvou kůží. Kravská kůže pochází z Argentiny. Módní kousek stojí skoro tolik jako nová Škoda Fabia.

Pohovka pro Lucii Bílou. Cena: 210 000 Kč. Velkou bílou pohovku z nejjemnější kůže si do svého nového bytu v centru Prahy vybrala zpěvačka Lucie Bílá, kterou okouzlil hlavně její křehký design. Pohovka je posázena stovkou obřích křišťálových kamenů od Swarovského.

Postel s nebesy. Cena 379 00Kč. Milovníci romantiky si mohou vybrat postel s nebesy. Luxusní kousek je vyroben z kovu, v posteli nechybí zdravotní matrace nejvyšší kvality.

Jako na trůně. Cena 55 000Kč za jeden kus. Křesla z lakované zlaté kůže nabídnou posezení jako na vladařském trůně. Masivní nábytek je vytvořen z kvalitního dřeva, velká část výroby je ruční práce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.