Naomi Campbell: Svatba! Vezme si ruského miliardáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Naomi Campbell: Svatba! Vezme si ruského miliardáře!

Svůdná Naomi. Stihne svatbu do svých 40. narozenin, které oslaví 22. května?
Svůdná Naomi. Stihne svatbu do svých 40. narozenin, které oslaví 22. května? (ČTK/AP, ara )

Supermodelka Naomi Campbell (39) se už začíná připravovat na nejdůležitější den svého života. Její vyvolený, ruský realitní magnát, miliardář Vladislav Doronin (47), se totiž nedávno pochlubil ruským médiím, že se ještě letos s Naomi ožení.

Proč tak pospíchají? Proslýchá se, že Naomi očekává narození svého prvního potomka. Už si prý dokonce vybrala nemocnici v Moskvě, kde jej přivede na svět. Narození dítěte ale bude »řídit« lékař z ciziny.

Ruský Donald Trump, jak se Doroninovi přezdívá, už uspořádal malou předsvatební oslavu. V luxusní moskevské restauraci pohostil 50 kamarádů. Campbell by měla jít za svědkyni Daša Žuková, přítelkyně dalšího ruského oligarchy Romana Abramoviče. Přesné datum svatby nebylo zveřejněno. Zdá se, že nastávajícím manželům nic nestojí v cestě ke štěstí. Až na jednu maličkost…

Doronin je totiž podle všeho stále ještě ženatý s matkou své dcery Káti Jekatěrinou.

Miliardář se s Campbell seznámil v roce 2008 na filmovém festivalu v Cannes. Na důkaz lásky jí koupil luxusní sídlo v Brazílii.

Vladislave, necheš si to ještě rozmyslet?

Modelka je známa svou výbušnou povahou. Před pár lety hodila telefonem po služebné a letos v březnu zase fyzicky napadla svého řidiče. Nejnověji se stala terčem jejího útoku televizní kamera. Při televizním rozhovoru ji rozlítil dotaz, zda přijala jako dar diamant od bývalého liberijského vůdce a válečného zločince Charlese Taylora.

Vladislav Doronin

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.