Německý zpěvák Bushido nechal čekat Mistra i fanoušky - Když Gott rapuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Německý zpěvák Bushido nechal čekat Mistra i fanoušky - Když Gott rapuje!

I přes marihuanový dým zpíval Karel s Bushidem na jedničku.
I přes marihuanový dým zpíval Karel s Bushidem na jedničku. (Aha! – A. Malachovský, F. Jirásek)

Kdo je větší hvězda – Karel Gott (70), nebo kontroverzní německý rapper Bushido (31)? Ve středu večer se ukázalo, že asi »nevychovaný« rodák z Bonnu, který nechal dvě hodiny čekat fanoušky v Lucerna Music Baru. Stejně tak i svého kamaráda a hosta Karla Gotta. „Koukali jsme na hotelu na fotbal,“ přiznal Bushido zpoždění deníku Aha!

Bushido i s kolegy rappery a ochrankou sledovali na hotelu fotbalové utkání Ligy mistrů mezi Bayernem Mnichov a Olympique Lyon. „Jsem rád, že jsme 1:0 vyhráli,“ vyhrkl na nás rapper, když kolem 22.30 hodin do Lucerna Music Baru dorazil. Vzápětí přišel i Gott, který na Bushida 90 minut čekal v kavárně. „Rapovat nebudu, to nečekejte,“ smál se Mistr, který byl navzdory zpoždění Bushida v dobré náladě. Na pódiu, i přes stále bolavá záda, však Mistr přece jen trochu zarapoval. Bushido Gotta pozval ke společnému duetu »Für immer jung« po třetí písni. V tu chvíli bylo kolem půlnoci a Lucerna Music Bar, kde byly asi tři stovky lidí, naplno skandoval Mistrovo jméno. Karel, který dorazil sice v saku a košili, ale zato v džínách, si vystoupení užíval. Po písni a bouřlivém potlesku si pak dobrých 5 minut podával ruce s mladými fanoušky a fotil se s nimi. „To bylo neuvěřitelné. Škoda, že turné Bushida pokračuje beze mne,“ rozloučil se »Goťák« a odjel domů.

Kliknutím zvětšete
Rapper Bushido: Chtěli jsme skákat nazí z Karlova mostu!

Kde jste byl, fanoušci tady na vás dvě hodiny čekali?
„Sledovali jsme fotbálek, to jsme si nemohli nechat ujít!“

Jste tady poprvé?
„Ano a moc se mi tu líbí. Jste fajn lidé!“

Viděl jste něco z Prahy?
„Byli jsme se projít u Karlova mostu. Mí spolupracovníci měli chuť se svléknout donaha a skočit do řeky. Tak jsem je zadržel!“ (směje se)

Líbí se vám české holky?
„Moc, to jsou nejkrásnější ženy z celé Evropy!“

Kam jedete dál?
„Teď náš čeká Vídeň, pak mimo jiné Sarajevo...“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.