VIDEO Karel Gott zase zpíval s rváčem Bushidem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

VIDEO Karel Gott zase zpíval s rváčem Bushidem!

Český zpěvák Karel Gott a německý rapper Bushido.
Český zpěvák Karel Gott a německý rapper Bushido.

Kontroverzní německý rapper Bushido vystoupil včera v pražské Lucerně. A přestože je jeho pověst skandální - nedávno seděl ve vazbě za rvačku, jindy se zas přiznal k domácímu násilí, na pódiu s ním se na chvíli objevil i Karel Gott. A se zpěvákem nevalné pověsti si dokonce i zazpíval!

Dvaatřicetiletý skandalista přijel českému publiku představit svůj program nazvaný Ein Kessel Boombox. Na pódiu se s ním na chvíli blýskl i mnohanásobný domácí "zlatý slavík" Karel Gott. Zazpívali dva roky starý společný hit Für immer jung (Navždy mlád) na motivy někdejšího hitu Forever Young skupiny Alphaville.

Natočením písně, která se objevila na albu Heavy Metal Payback a pronikla na přední příčky německých hitparád, spolupráce legendy českého popu s německým rapperem neskončila. Gott se poté objevil po boku o bezmála 40 let mladšího Bushida i ve filmu Časy tě mění (Zeiten ändern dich). Autobiografický příběh rappera s tuniskými kořeny se začal v Německu promítat na začátku února, Gott v něm zpívá v Německu velmi oblíbenou píseň Biene Maja (Včelka Mája).

Bonnský rodák Bushido má na svém kontě sedm studiových alb. Jeho deska Vom Bordstein bis zur Skyline je považována za první německý gangsta rap. Za svou kariéru prodal přes dva miliony nosičů, velký úspěch měla i jeho autobiografická kniha.

Bushido má kromě ctitelů i odpůrce. Vadí jim například některé jeho texty, které označují za sexistické. Bushido měl i problémy se zákonem, když před časem v Linci spolu se svými bodyguardy fyzicky napadl devatenáctiletého mladíka, jenž údajně prořízl pneumatiky jeho BMW. Po patnáctidenním pobytu v cele byl propuštěn na kauci. Některé jeho stinné stránky přiznává i jeho filmová autobiografie; své přítelkyni v něm například rozbíjí nos.

Více o samotném koncertu se dočtete v zítřejším vydání deníku Aha!

Připomeňte si společný hit Bushida a Karla Gotta


Autor ČTK, ex

Foto ara

Video Youtube.cz

22.04.2010, 10:30

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.