Pluto natáčí erotický klip | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pluto natáčí erotický klip

Pluto ukazuje své obnažené sexy tělo v novém klipu, který právě natáčí. A nebude jediný, kdo se svlékne. Prožije tam totiž románek hned s několika slečnami najednou.
Pluto ukazuje své obnažené sexy tělo v novém klipu, který právě natáčí. A nebude jediný, kdo se svlékne. Prožije tam totiž románek hned s několika slečnami najednou. (: Marek PÁTEK)

PRAHA – „Těším se, až budu dívkám hladit jejich nahá těla,“ řekl neVyVolený Pluto (25) alias Daniel Joao. Pluto právě natáčí svůj první videoklip k písni Hledám, který bude nabitý erotikou!

„Těším se, až budu dívkám hladit jejich nahá těla,“ řekl neVyVolený Pluto (25) alias Daniel Joao. Pluto právě natáčí svůj první videoklip k písni Hledám, který bude nabitý erotikou!

„Klip bude o tom, že mám přítelkyni, ale přesto si užívám s jinými dívkami, a ztratím kvůli tomu i spoustu přátel,“ svěřil se Pluto. Zdá se, že námět ke klipu čerpal Pluto ze svého života, protože ve vile VyVolených měl sex s Maruškou, i když na něj doma čekala jeho přítelkyně. A co na scénář klipu říká Plutova přítelkyně? „Janička bude všemu asistovat. Dokonce si zahraje na vizážistku a dívky z klipu bude líčit,“ dodal Pluto. Většinu slečen, které se v příběhu objeví, si Pluto vybral sám. Jsou to jeho kamarádky. Vokály si s ním zazpívá začínající zpěvačka Iwanna.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.