Leoš Mareš (33) - Prima mu sebrala peníze! A ostrouhala i Banášová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš (33) - Prima mu sebrala peníze! A ostrouhala i Banášová!

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Aha! – Marek Pátek)

Moderátor Leoš Mareš (33) a jeho slovenská kolegyně Adela Banášová (29) přišli o milionový kšeft! Na podzim totiž měli opět společně moderovat pořad Česko Slovensko má talent, obdobu megapopulární SuperStar. K jejich smůle se tak ale nestane.

Přestože Nova a Markíza přípravy na pořad již ohlásily, nakonec jim ho vyfoukla konkurence – Talent odvysílá česká Prima a slovenská JOJ! V šoku je jak moderátor, tak i samotná televize! Kde se stala chyba? Top manažeři televize Markíza, která měla soutěž společně s Novou pořádat, totiž zapomněli uplatnit opci na tento projekt a před nosem jim ho vyfoukla konkurenční slovenská televize JOJ. A ta s Novou spolupracovat nechce, jako partnera si v Čechách vybrala Primu. „Definitivně můžeme potvrdit, že se show Česko Slovensko má talent objeví na televizních obrazovkách stanic JOJ a Prima,“ sdělila pro slovenský server topky.sk zástupkyně společnosti Fremantle Media Andrea Gavačová. A ze skalpu televize Nova mají radost i na Primě. „O tento projekt jsme velmi stáli. Jednání o spolupráci ale stále intenzivně pokračují, mohu ale prozradit, že vše jde do finále,“ podotkla mluvčí televize Prima Jana Kocová. A co na svůj neúspěch říká vedení Novy? „O možnosti vysílat společný projekt Novy a Markízy Got Talent jsme vedli dlouhá jednání, nakonec jsme se nedohodli na licenčních podmínkách. O jiném společném projektu s TV Markíza dál jednáme,“ sdělila deníku Aha! mluvčí Novy Michaela Fričová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.