Karel Gott jásá: Samotka skončila! ...a začal rambajs | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott jásá: Samotka skončila! ...a začal rambajs

To je rambajs! Holky se do toho obuly opravdu poctivě a mlátily do hudebních nástrojů jako o život. Malá Nella si dokonce raději zacpala ucho.
To je rambajs! Holky se do toho obuly opravdu poctivě a mlátily do hudebních nástrojů jako o život. Malá Nella si dokonce raději zacpala ucho. (Aha! – David Kundrát )

Mnohonásobný Slavík Karel Gott (70) se konečně dočkal a už není doma sám! Po desetidenní dovolené v Dominikánské republice se mu vrátila domů jeho manželka Ivanka (34) s dcerami.

Karel je nadšeně přivítal před jejich vilou na Bertramce a doslova zářil štěstím. Protože Mistr není ještě zcela v pořádku po prodělané operaci páteře, musel se o odvoz z letiště a transport zavazadel postarat řidič Olda, který to ale zvládl na jedničku.

„Trochu mám ještě problémy sedět, ještě to bolí. Když ale stojím, není to tak strašné,“ vysvětloval Aha! usměvavý Karel.

Po příjezdu tří krásných dam to zase ve vile pěkně žilo! Nella (1) a Charlottka (3) si přivezly z dovolené nové hudební nástroje a hned musely tatínkovi předvést, jak se na ně naučily hrát. A že jim to šlo! Místností se rozléhala taková směsice zvuků, že snad Mistr mohl na okamžik zatoužit po tichu, které jeho domovu poslední dny vládlo.

Karel se svých holek nemohl dočkat. Sotva před domem zastavilo auto, běžel je přivítat až na ulici.

A ještě pusa pro největší z holek – manželku Ivanku. Nellinka se na rodiče nemohla vynadívat.

„Tati, koukej,“ říká Charlottka a předvádí hudební nástroj, který si přivezla z Dominikánské republiky.

Mistr dlouho nevydržel stát stranou a za chvilku už byl také členem domácí kapely.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.