Iveta Bartošová (44) - Byli jsme na tajné oslavě narozenin! A létaly špunty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Iveta Bartošová (44) - Byli jsme na tajné oslavě narozenin! A létaly špunty!

PRAHA-Uhříněves, čtvrtek, 19.30
PRAHA-Uhříněves, čtvrtek, 19.30 (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

Deník Aha! se stal jediným hostem mimo okruh nejbližších na utajené oslavě 44. narozenin Ivety Bartošové! Kromě manžela Jiřího Pomejeho (45), zpěvaččina syna Artura Štaidla (13) a fenky Gejšy jsme se tak mohli stát jedinými svědky tajného mejdanu, který neměl nikdo vidět!

„Doufám, že je Iveta šťastná, dělám, co můžu,“ svěřil se deníku Aha! Pomeje, který jí sice kvůli své insolventnosti žádný dárek nedal, ale zato na oslavu zařídil lahev bublinek. Jelikož Iveta přísahala, že se po svých opileckých extempore, po nichž jí sociálka Artura málem odebrala, alkoholu ani nedotkne, došlo jen na dětské »šampáňo«.

Během dvouměsíčního rozchodu Pomejeho a Bartošové, kdy zpěvačka dokonce zvažovala, že podá žádost o rozvod, se Iveta opíjela ze žalu. „Třásla se a byla tak slabá, že nemohla ani chodit. Věděl jsem, že jsem přijel za pět minut dvanáct,“ přiznal tehdy Pomeje poté, co našel svou ženu ležící na zemi v zuboženém stavu. Dnes je ale vše naštěstí jinak a na tyto krušné dny nikdo z nich raději ani nevzpomíná...

44. narozeniny Ivety Bartošové - Pije máma, pije táta, pije i Artur!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.