Gottová, Mátlová a Svobodová - Tři grácie v ráji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gottová, Mátlová a Svobodová - Tři grácie v ráji!

Fotografie
Fotografie (internal)

Manželka Karla Gotta (70) Ivana (34) si místo nemocného zpěváka vzala na dovolenou jinou společnost! Tu jí v exotické Dominikánské republice dělají partnerka Františka Janečka Tereza Mátlová (33) s dcerou Emily (2) a podle informací deníku Aha! by se ve stejné lokalitě měla zdržovat i vdova po Karlu Svobodovi (†68) Vendula Svobodová (38)!

Dámská jízda se vším všudy! Maminky s dětmi se dle našich informací zdržují v luxusní rezidenci Františka Janečka (65). Sám producent tam však není. „Rozkmotřil se s Karlem Gottem, který se vzdal jeho manažerských služeb, a proto se zřejmě nechtěl potkat ani s Ivanou,“ tvrdí dobře informovaný zdroj.

Dámy si však užívají i bez chlapů. Podle snímků z Dominikánské republiky jim v obrovské rezidenci kousek od moře vůbec nic nechybí. S Ivanou dokonce odjela i její matka, která pečuje nejen o Gottovy dcery Charlottu a Nelly, ale rovnou o všechny děti. Maminky si tak mohou alespoň na pár dnů oddechnout a odpočinout od mateřských povinností. Už zítra by měla Ivana přijet zpět do Česka za svým manželem, který prodělává rekonvalescenci po náročné operaci zad.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.