Mahulena Bočanová: Vydržuje si svou lásku! Milence si odvezla na luxusní dovolenou na Bali... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mahulena Bočanová: Vydržuje si svou lásku! Milence si odvezla na luxusní dovolenou na Bali...

Mahulena Bočanová si odvezla svého milence na Bali.
Mahulena Bočanová si odvezla svého milence na Bali. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Mahulena Bočanová (41) jede po vzoru bohaté podnikatelky Ivany Trumpové. Stejně jako miliardářka svému mladičkému milenci plní ty nejtajnější sny a utrácí za něj horentní sumy. Svého zajíčka Jakuba Vytáčka (29), který si coby záchranář zrovna nevydělá »majlant«, si teď odvezla na luxusní dovolenou na Bali.

Bočanová si podle dostupných informací odjela užívat romantické chvilky s novou láskou na luxusní indonéský ostrov. Pro finančně zajištěnou Bočanovou zcela jistě není problém zaplatit i dovolenou za Vytáčka, který coby záchranář nevydělává ani zlomek toho, co jeho o dvanáct let starší partnerka. A ta podle všeho udělá všechno pro to, aby si udržela mladého milence.

Vždyť před nedávnem se Vytáček nechal slyšet, že hledá krásnou mladou dívku, když lovil mezi kráskami na České Miss. „Vybírám si tady holku,“ přiznal možná ani ne tak s nadsázkou Vytáček. Mahulena zřejmě vycítila nebezpečí, proto neváhala a zajistila sobě i svému milenci exotickou dovolenou.

Jakub Vytáček se vždy rád objevoval ve společnosti slavných žen. Ne vždy se však jednalo i o bohaté zajištěné paničky ze showbyznysu. Najednou je tady ale Bočanová, která udělá možná vše, aby si po rozchodu s manželem Viktorem Mrázem udržela mladičkého kolouška, a tak ho štědře sponzoruje. Peníze jsou v tomto vztahu zřejmě mocnou čarodějkou...

Mahulena udělá cokoli, aby ji Vytáček neopustil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.