Anthony Hopkins zabil manželku! Tři roky tělo ukrýval v mrazáku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Anthony Hopkins zabil manželku! Tři roky tělo ukrýval v mrazáku!

Kazatel Anthony Hopkins před soudem
Kazatel Anthony Hopkins před soudem (ČTK/AP)

Ta věta vyděsila celou Ameriku. Anthony Hopkins zavraždil manželku a tři roky schovával její tělo v mrazáku. Až po chvilce každý zjistil, že nešlo o známého herce (72, Mlčení jehňátek), ale o kazatele z amerického státu Alabama. Podobnost tu přesto je. Stejně jako kanibal Hanibal z fi lmu byl i samozvaný prorok především surový vrah.

Hopkins (39) stanul včera před soudem ve městě Mobile a byl obviněn z vraždy, znásilnění a incestu. S manželkou Arlethou (†36) měl osm dětí. Jednu z dcer pohlavně zneužíval od jejích 11 let. Když ho Arletha přistihla, ubil ji k smrti a dceru (dnes 19) přinutil, aby mu pomohla tělo schovat v mrazáku. Bez výčitek svědomí pak jezdil po kraji a kázal stovkám věřících. „Byl to prorok s nadpřirozenými schopnostmi,“ popsal Hopkinse jeden z farníků. Jeho žena byla naopak tichá a na veřejnosti se ukazovala jen málokdy. Proto ji nikdo celé roky nepostrádal. Kazatel po čase všem namluvil, že jeho milovaná choť zemřela při porodu posledního potomka. Ten se skutečně narodil nedlouho před matčiným zmizením, a tak se příběh zdál logický. Pravdu znala jen nejstarší dcera, která pár dní po vraždě utekla z domu, ale přes tři roky o všem mlčela. Až pak se v ní hnulo svědomí a udala otce policii. Důvodem mohl být i fakt, že Hopkins mezitím sexuálně zneužíval její sestru, která s ním čeká dítě. Policisté okamžitě prohledali Hopkinsův dům a našli tělo Arlethy tam, kam ho vrah před lety uložil – v mrazáku. S kázáním byl konec a Hopkinse čeká s největší pravděpodobností doživotí za mřížemi.

Nevinný herec Anthony Hopkins...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.