Krainová a Průšová: Válka kvůli kšeftu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krainová a Průšová: Válka kvůli kšeftu!

Simona Krainová loni nafotila erotické fotografi e. Málokdo se jí v Česku vyrovná.
Simona Krainová loni nafotila erotické fotografi e. Málokdo se jí v Česku vyrovná. (Bronislav Šimončík, ara)

Modelka Kateřina Průšová (26) se před časem pochlubila zkušebními fotkami na titulní stranu latinskoamerického vydání světového módního časopisu Vogue. To její o jedenáct let starší konkurentka Simona Krainová (37) nemůže přenést přes srdce a do Katky se proto pěkně pustila!

„To bych chtěla vidět ten Vogue, kde bude Průšová na titulní straně,“ pustila si pusu na špacír Krainová, samozřejmě jen v kruhu svých nejbližších přátel. „Kdo ví, jestli vůbec latinskoamerický Vogue existuje,“ přemýšlela Krainová, která vede veřejnou válku i s mladou modelkou Agátou Hanychovou.

Proč jí tolik leží v žaludku modelky, jež jsou o několik let mladší než ona? Vždyť dle vlastních slov má tolik kšeftů, že neví, kam dřív skočit. Pravdou ale zůstává, že po sedmatřicetileté modelce na titulní straně už touží jen málokdo. A to by mohl být kámen úrazu. Zatímco Průšová fotí po celém světě pro prestižní magazíny, Krainová tančí na Slovensku v soutěži Let’s Dance a její fotografie se objevují jen v místních a českých médiích.

Kateřina Průšová nafotila zkušební snímky pro Vogue.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.